Geert Wilders'dan skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı!

25.10.2020 16:40

Hollanda'da Özgürlük Partisi (PVV) Başkanı Geert Wilders, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan skandal bir paylaşım yaptı. Wilders'ın bu paylaşımına tepkiler peş peşe geldi.

Geert Wilders'dan skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı!

Hollanda'da, Özgürlük Partisi (PVV) Başkanı Geert Wilders, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan skandal bir paylaşımda bulundu.

Geert Wilders, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir karikatürünü paylaşarak, "Terörist" ifadesini kullandı.

"Ahlaksız, insanlık düşmanı ve faşist"

Paylaşıma tepki gösteren AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, "Ahlaksız, insanlık düşmanı ve faşist... Bu ahlaksız faşistlerle mücadele etmek insanlık görevidir. Bunlar ne diyorsa, insanlık tam zıddındadır. Cumhurbaşkanımıza saldırmalarının tek sebebi, Cumhurbaşkanımızın insanlık adına tavizsiz şekilde mazlumların yanında yer almasıdır. Bu insanlık düşmanı faşistlerin Cumhurbaşkanımıza saldırmasından gurur duyuyoruz. Çünkü bunlar insanlık adına mücadele eden herkese düşmandırlar. Bunların övdüklerinden olmak utançların en büyüğüdür. Geert Wilders gibi faşistler Cumhurbaşkanımıza saldırırken niyetleri Suriye'de, Libya'da mazlumların kanını dökmektir ve Avrupa'da Hitler'in Yahudilere yaptığı zalimliği Müslümanlara yapmaktır. Cumhurbaşkanımız işte bu faşizme geçit vermiyor. Bu faşistlerle mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi insanlık adına yükselteceğiz. Cumhurbaşkanımızın bu faşistlere geçit vermeyen mücadelesi, insanlık düşmanlarıyla mücadeledir" dedi.

"İslam ve yabancı düşmanlığından prim yapmaya çalışıyor"

Bir tepki de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, "Gerçekleri yüzlerine söyleyince Avrupa’nın ezik ırkçıları yine kendini gösterdi. İslam ve yabancı düşmanlığından prim yapmaya çalışıyor. Avrupa’nın faşist zihniyetli şımarık politikacılarına artık 'dur' demenin zamanı gelmiştir." dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto