Fransız Charlie Hebdo dergisinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a alçak saldırı

28.10.2020 00:10

Daha önce Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürle saldıran Fransız Charlie Hebdo dergisi bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Fransız Charlie Hebdo dergisinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a alçak saldırı

Hz. Muhammed'e yönelik ahlaksızca karikatürlerle tüm İslam dünyasından tepki alan Fransız Charlie Hebdo dergisinin hedefinde bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam dünyasını hedef almasından cesaret alan dergi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karikatürünü kapağına taşıdı. Sabah Gazetesi'nden Fatma Damla Kayayerli'nin aktardığına göre; Büyük bir alçaklığa daha imza atan dergiye sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü.

Fahrettin Altun'dan sert sözler 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, alçak karikatürü kınadı. Altun paylaşımında, "Batı'nın faşist kanadı ve onların içimizdeki temsilcileri ahlaksızca Cumhurbaşkanımıza saldırıyorlar. Cumhurbaşkanımızı yolundan döndürebileceklerini sanıyorlar. Cumhurbaşkanımız küresel vicdanın sesi olmaya devam edecek. Türkiye güçlenecek, faşizm ve faşistler kaybedecek!" ifadelerini kullandı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto