Erdoğan Demirören hayatını kaybetti

08.06.2018 11:06

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören (79) hayatını kaybetti.

Erdoğan Demirören hayatını kaybetti

28 Ağustos 1938 tarihinde doğan Erdoğan Demirören babası Şükrü Demirören’in vefatı sonrası 1957 yılında aile işlerini devraldı. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla enerji sektöründe uzun yıllardır bulunan iş adamı Tülin Demirören ile evli ve üç çocuk babası.

Demirören en son Doğan Medya’yı Demirören Holding bünyesine katmasıyla adından söz ettirmişti. Doğan Medya’nın Demirören Medya ismini aldı. Şirket bünyesinde Hürriyet Gazetesi, Kanal D, Doğan Haber Ajansı ve CNN Türk gibi medya kuruluşları bulunuyor.

ANTALYASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI

Erdoğan Demirören'in hayatını kaybettiği haberinin ardından Antalyaspor'dan da başsağlığı mesajı yayımlandı. Kulüpten yapılan açıklamada: 'Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn. Yıldırım Demirören’in babası, Erdoğan Demirören’in vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, başta Demirören ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz' denildi.

İCRA KURULU BAŞKANI MEHMET SOYSAL: CENAZE PAZAR GÜNÜ FATİH CAMİ’NDE

Demirören Medya Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, ise şu açıklamayı yaptı:
Demirören ailesi olarak cenaze töreniyle ilgili detaylı açıklamayı resmi olarak da yapacağız ancak tören pazar günü Fatih Caminde yapılacaktır dedi..

ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR?

Erdoğan Demirören, 28 Ağustos 1938 tarihinde Bursa'nın İnegöl İlçesinde dünyaya geldi. Türk sanayici ve iş adamı olan Erdoğan Demirören Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye'nin en büyük grupları arasında bulunuyor. Demirören, Özel Ata Lisesi'nin de sahibidir.

Oğlu Yıldırım Demirören ise Beşiktaş Kulübü'nün eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır. Evli olan Erdoğan Demirören üç çocuk babasıydı. Son olarak Demirören Medya Grubu bünyesine Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk’ü de katarak yılın en dikkat çeken satın alma işlemi gerçekleştirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto