Son dakika: Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde teyzesinin çöple doldurduğu evin kilitli olan odasında 9 yaşındaki C.M.A.; Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışanlar tarafından bulundu. Küçük çocuğun zayıf hali ve içinde bulunduğu ortam Türkiye'yi kahrederken, küçük çocuğun sağlık durumu merak konusu olmuştu.

ÇÖP EVDEKİ ÇOCUĞUN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Çöp evde bulunan 9 yaşındaki küçük çocuğun sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Gerekenleri yapıyoruz. Protein ve kalori desteği olacak. Sıvı açığı var. O açığı telafi edeceğiz. Amaç yaşıtlarını yakalaması" dedi

ZAYIF HALİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ! KİLOSU AÇIKLANDI

Küçük çocuğun kilosunu da paylaşan Özkan "Beklentim korkak bir çocuktu. Ama çok gülümsüyordu. Şu an için enerjisi az. 17 kilo 138 santimmiş... Burada olmaktan mutlu. Oyuncağı görünce çok mutlu oldu. Beni en çok üzen şey okula gidememiş olması. Zaten devletimiz ona sahip çıkacak. İnşallah çok kısa zamanda onu topluma kazandıracağız." ifadelerine yer verdi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.