CHP teşkilat baskısı sonuç verdi! Menderes Türel’in Kadrosu Tasfiye Edildi

05.12.2019 11:57

CHP teşkilatlarının Antalya Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek’e yönelik gerek sosyal medyada gerek parti içi kulislerinde Türel’in kadrosu ile çalışıyor eleştirileri sonrasında Muhittin Böcek Türel döneminde görev yapan daire başkanlarını görevden alarak yerine yeni atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. 

CHP teşkilat baskısı sonuç verdi! Menderes Türel’in Kadrosu Tasfiye Edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek göreve geldiğinden bu yana birçok daire başkanını görevden alarak yerine yeni isimleri atadı. Son olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı görevden alınarak özel kaleme verildi. 

Muharrem Kavurgacı’nın yanı sıra Emlak İşleri Daire Başkanı Mevlüt Özdemir’de  görevden alınarak özel kaleme verildi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Muhtar İşleri Daire başkan vekili olarak göreve başlayan Mehmet Balık vekâleten yaptığı daire başkanlığından alınarak yerine Uğurcan Ecemiş görevlendirildi.  Antalya Büyükşehir belediyesi resmi sitesinde  Muhtar İşleri Daire başkanı olarak Uğurcan Ecemiş’in adı yayınlanırken Mehmet Balık’ın daire başkan vekilliği 5 gün sürmüş oldu. 

İşte bugüne kadar yapılan görev değişiklerinde tam liste. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı görevden alınarak özel kaleme verildi. 

Emlak İşleri Daire Başkanı Mevlüt Özdemir görevden alınarak özel kaleme verildi. Bu görevden alınmalardan önce görevden alınan veya kendi isteği ile başka kurumlara gidenlerin listesi ise şu isimlerden oluşuyor. 

 Antalya Büyükşehir Genel Sekreteri Birol Ekici kendi isteği ile ayrılarak Türkiye Belediyeler Birliği genel sekreter olarak göreve başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde ilk kez bir kadın genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Sanem Öztürk seçimden sonra Bursa Sağlık İl Müdürlüğü'ne kadrosunu nakil ettirerek mühendis olarak göreve başladı.

Yine Antalyalı yeni başkan Muhittin Böcek’in bölgesinde görevli olan Konyaaltılı Bedrullah Erçin, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter yardımcısı olarak göreve başladı.

İnsan kaynakları daire başkanlığı görevini yapan Osman Öz uzman kadrosuna atanıp hayvanat bahçesi yanındaki Kepezaltı Asmek’e gönderildi. 

Mustafa Emekli Muhtarlık Daire başkanlığından uzman kadrosuna atanıp Boğaçayı park bahçeler atölyesine gönderildi. 

Zülfü Çelik kültür daire başkanlığından uzman kadrosuna atanıp Döşemealtı Asmek’e gönderildi.

Ayşe Üstündağ sosyal hizmetler daire başkanlığından alınıp uzman kadrosuna atanarak çakırlarda bulunan kırsal hizmetlere gönderildi. 

Dr. Hatice Kayrakçı sağlık daire başkanlığından hekim kadrosuna atanarak sağlık işleri emrinde cenaze işlerine verildi. 

Hülya Atalay Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan uzman kadrosuna atanarak özel kalem emrine verildi.

Alev Aslangiray Asmek Şube Müdürlüğü'nden Gazipaşa'ya ASMEK görevlisi olarak gönderildi. 

İlçe hizmetleri daire başkanlığına bağlı; Elmalı şube müdürü Mahmut Cevat yazıcı İbradı’ya şube müdürü emrinde görevlendirildi. Kemer şube müdürü Kahraman Uraz, Akseki Şube Müdürü emrine verildi. 

Asmek koordinatörü Nalan Şenli İbradı’ya gişe görevlisi olarak görevlendirildi. 

Yazı İşleri Daire Başkanı Timuçin Bayraktar (diğer daire başkanları gibi uzman olarak değil) daire başkanı kadrosunda kalmak üzere Eğitim Şube Müdürlüğü'ne görevlendirildi.

Ekdağ genel müdürü Didem Bozkurt Erkış Kültür ve Turizm bakanlığına mimar olarak nakil oldu. Tarımsal hizmetler Daire Başkanı Murat Demir de emekli oldu.

Satın Alma Müdürü Alper Aslan müdürlükten alınıp kırsal hizmetlere, yine İdari İşler Müdürü Mesut Özcan görevden alındı.

Taşınır Mal Şube Müdürü aynı zamanda Bem-Bir-Sen Sendika Şube başkanı Salih Erdem imar daire başkanlığına düz memur olarak atandı.

Teknik Hizmetler Müdürü Duygu Bahşi Fen İşlerine grafiker olarak görevlendirildi.

Ayrıca Döşemealtı'ndan Asat ve Büyükşehir işçi personeller Alanya ve Gazipaşa ve Korkuteli’ne Manavgat’tan çok sayıda işçi personel Kumluca, Demre ve Kaş gibi uzak ilçelere gönderildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto