Bekir Pakdemirli enkaz altında kalan vatandaşla konuşmuştu! Güzel haber geldi

30.10.2020 21:40

Arama kurtarma çalışmalarına katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, enkaz altındaki bir kişiyle telefonla görüştü, sakin olmasını söyledi. 

Bekir Pakdemirli enkaz altında kalan vatandaşla konuşmuştu! Güzel haber geldi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, enkaz altında kalan yaralı vatandaşla telefonda konuştu.

'BİRAZ SABRET'
Enkaz altındaki Buse'ye ulaşmaya çalışan Bakan Pakdemirli; Önündeki bloklardan birini alacağız. Biraz sakin ol, inşallah sana ulaşmak istiyoruz. Herhangi bir gürültü duyuyor musun Buse? Ayaklarının ucunun hizasında gürültü duyuyorsun?

Enkaz altındaki Buse, "Köpekleri salın ben de kedi sesi çıkarayım" derken Bakan Pakdemirli, "Aferin Buse, moralini böyle yüksek tutmak istiyorum. Biraz sabret...." dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine Bakan Pakdemirli, "Depremzedeyle konuşuyorum lütfen. Onun enerjisini boşa harcamamız gerekiyor." diye yanıt verdi.

BUSE'YLE TELEFON KONUŞMASI SÜRÜYOR 
Sakın korkma. Sarjınız bitmesin. "Erol abi üstüme düştü" diyor. Sen sakin ol, hiç korkma. Hepimiz buradayım. Sana ne diyorlarsa onu yapmaya çalış. Yanında bir kişi daha çıktı. Ne güzel.
 

BUSE'DEN SEVİNDİREN HABER

Abdülhamit Gül, Bekir Pakdemirli, Binali Yıldırım ve Murat Kurum son gelişmeleri paylaştığı sırada Bakan Pakdemirli'nin enkaz altındayken telefonda görüştüğü Buse'nin enkazdan çıkarıldığı açıklandı. Adalet Bakanı Gül yaptığı açıklamada, "Şu anda Buse kızımız çıkartılıyor. İnşallah tüm vatandaşlarımız çıkarılır" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto