Antalyaspor galibiyeti hatırladı, Alanyaspor yenildi

08.12.2020 13:21

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla sürürken temsilcilerimizden Antalyaspor uzun bir aradan sonra tekrar galip geldi ve yüzümüzü güldürdü. Ligin zirvesinde yer alan Alanyaspor da bu sezon ilk kez mağlup oldu.

ANTALYASPOR GALİP

Geçen sezonun ilk yarısında oldukça kötü performans ortaya koyan ve otoriteler tarafından ligden düşer gözüyle bakılan Antalyaspor, ikinci yarıda Tamer Tuna ile muhteşem bir çıkış yakalamış ve Avrupa Kupaları’nın kapısından dönmüştü. Sezona yine Tamer Tuna ile başlayan takım, 6. Haftaya kadar oynadığı maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet almışken sürpriz bir şekilde hala kimsenin ne olduğunu anlayamadığı bir şekilde Tamer Tuna ile yollar ayrıldı. Başakşehir mağlubiyetinden sonra Tamer Tuna’nın yerine Ersun Yanal getirildi. Uzun süredir (8 haftadır) galibiyete hasret takım, hafta sonu Ankaragücü’nü mağlup ederek üç puan hasretini dindirdi. Alınan üç puan temsilcimizi de alt sıralardan uzaklaştırdı.

ALANYASPOR’UN İŞ KAZASI

Lider Alanyaspor’umuz geçen hafta sonu bir iş kazası yaşadı diyelim. Alanyaspor favori çıktığı maçta Gençlerbirliği önünde beraberliği son dakikada kaçırdı. Karşılaşmada 2-0 geriye düşen lider, son dakikada penaltı atışından yararlanamayınca sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı ve ilk kez mağlup oldu. Bunu bir iş kazası olarak yorumlamak lazım. Alanyaspor bu mağlubiyete rağmen liderliğini devam ettirdi. Çarşamba günü Göztepe’yi erteleme maçında mağlup ederlerse rakiplerinin üç puan önünde zirvede kalır.

BEŞİKTAŞ DOLU DİZGİN

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş’taki hızlı yükseliş devam ediyor. Şampiyon adayları arasında en zayıf kadroya sahip gösterilen siyah-beyazlı takım, Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarından üç puan çıkarınca 19 puanla zirve yarışına ortak oldu. Türk Telekom Arena’da kolay kolay maç kaybetmeyen Galatasaray, Hatayspor’u mağlup ederek zirve yarışının içinde kalmayı başardı. Öte yandan Beşiktaş mağlubiyeti ile koltuğu tartışılan Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, Denizlispor’u eksik kalmasına rağmen deplasmanda mağlup ederek yoluna devam etti. Bu galibiyet Erol Bulut’un tartışmalarına şimdilik noktayı koydurdu. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ise haftanın kapanış maçında Sivasspor ile berabere kalarak ilk yarıyı orta sıralarda tamamlayacağını göstermiş oldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

Yazarın Diğer Yazıları