Antalya'da Adliye girişinde HES çilesi

12.11.2020 16:01

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına HES kodu ile giriş zorunluluğu getirilmesi sonrası, Antalya adliye önünde de haftalardır süren kuyruk özellikle salı ve perşembe günleri uzuyor.

Antalya'da Adliye girişinde HES çilesi

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca koronavirüs salgınında vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için, kamu kurum ve kuruluşları ile özel bankalar dahil tüm bankalara Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından alınan kod ile giriş yapılacağının duyurulmasının ardından, Antalya Adliyesi önünde haftalardır devam eden vatandaş kuyruğu uzuyor.

Sıraya dizilen vatandaşlar, cep telefonuyla SMS ve HES uygulamasına girerek kod oluşturuyor. Kodu almakta zorlanan vatandaşlara görevliler yardımcı olurken, adliye görevlileri, sık sık kod konusunda uyarılarda bulunuyor.

Metrelerce kuyruğu aşanlar kodunu görevlilere bildirdikten sonra işlemleri için adliyeye giriş yapabiliyor. Erken saatlerde başlayan kuyruk, saatler 11.00'i gösterdiğinde azalıyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto