Aleyna'nın sır ölümü! Aile isyan etti

02.09.2020 09:44

Ankara'daki evinde boynunda bornoz kuşağı bağlı halde ölü bulunan ve intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın ölümü hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Adli Tıp, Çakır'ın ölümünden hemen önce bir erkekle ilişkiye girdiğine dair bulgulara rastladı. Cinsel saldırıya uğradığı düşünülen genç kadının ailesi, kızlarına şiddet uygulayarak ölümle tehdit eden ve şüpheli olarak dosyada yer almayan sevgilisi Ümitcan Uygun’ın tutuklanmasını talep ediyor.

Aleyna'nın sır ölümü! Aile isyan etti

Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen, 3 Haziran’da Ankara Keçiören’deki evinin salonunda yerde yatar halde boynuna bornoz kuşağı bağlı şekilde bulundu.

Hürriyet'ten Fulya Soybaş'ın haberine göre; intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın ölümünden hemen önce bir erkekle cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Genç kadının cinsel saldırıya uğrayıp uğramadığı konusundaki şüpheler üzerine dosya İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çakır'ın kendisine şiddet uygulayan ve dosyada şüpheli olarak bulunmayan sevgilisi Ümitcan Uygun ise konu ile ilgili, “Son görüştüğümüz gece ben içeri girmedim. Kapıdan vedalaşıp ayrıldım” şeklinde konuştu.

Aile isyan etti 

Genç kadının ağabeyi Himmet Esen, kardeşinin intihar ettiğine inanmadıklarını belirtti. Esen  konu ile ilgili şunları söyledi:

“Yıkılmıştık, Adli Tıp raporu ile bir kez daha yıkıldık. Bu kişi, kardeşimi evine bıraktığını içeri girmediğini söylüyor. Kardeşimi darp ettiği videolar var. Böylesine acımasızca döven biri cinayet de işleyebilir.

Kardeşimin ölümü şüpheli, bu kişi şüpheli olarak bile dosyada yer almadı. Bu kişinin DNA örnekleri neden alınmıyor? Sorgulaması neden tam yapılmıyor? Adalet istiyorum. Kimse suçlu cezasını çeksin. Benim kardeşim toprakta. O ise ‘Nasıl olsa yırttım’ diye gününü gün ediyor. Adalet yerini bulsun. Elini kolunu sallayarak gezmesin.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto