İstanbul'da 29 kişiye mezar olan yangınla ilgili flaş gelişme İstanbul'da 29 kişiye mezar olan yangınla ilgili flaş gelişme
Son dakika: Kahramanmraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem 10 şehirde büyük yıkıma neden oldu. AFAD, Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açan depremlerde 31 bin 643 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Yüzlerce can enkaz altından canlı çıkarıldı. Depremin 198. saatinde bir mucize daha gerçekleşti.

KAHRAMANMARAŞ'TA 2 GENÇ SAĞ OLARAK KURTARILDI

Kahramanmaraş'ta da 8 katlı bir apartmanın kazan dairesinde olan iki gençle temas kuruldu. 21 yaşında olan Abdülbaki ve 17 yaşındaki Muhammet ile temas kuran ekipler çalışmalarına hız verdi. 198 saatte 17 yaşındaki Muhammed Enes ve 21 yaşındaki Abdülbaki sağ olarak çıkarıldı.

MUHAMMED CAFER ÇETİN İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU

Depremin 196. saatinde Adıyaman'da Yeni Mahalle, Abdul Musa Caddesi'nde, Muhammed Cafer Çetin'in (18) enkaz altından çıkarılması için ekiplerin çalışması devam ediyor. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.