TSYD’den AOSB’ye ziyaret

29.08.2019 12:10

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, TSYD Antalya Şubesi yönetimini ağırladı.

TSYD’den AOSB’ye ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi yönetimi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ı makamında ziyaret etti.

Şifa Çiçek başkanlığındaki TSYD Antalya Şubesi yönetiminin ziyaretinde konuşan Bahar, Türkiye’de basın birimi kuran ve organize sanayi bölgesini kentle entegre etmeye çalışan ilk OSB olduklarını hatırlatarak, “Medyanın gücüne inanıyoruz. Özgür medyanın dilediğini yazabilmesi, konuşabilmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi. Bahar, AOSB yönetimi olarak 2 adet loca satın alarak Antalyaspor’a destek olduklarını da hatırlattı.

Her şey Antalya için

TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ise derneğin geçmişinden bu güne kadar olan süreci anlattıktan sonra, “Antalya sanayisine yön veren kuruluşları içinde bulunduran OSB’nin genel anlamda sporla ilgisi yok gibi görünmesine rağmen hepimiz Antalya’nın her alanda çok daha etkin olabilmesi için çalışıyoruz. Yani, hedefimiz ortak. Başta OSB’de düzenlenen halı saha turnuvası olmak üzere her türlü spor organizasyonunda birlikte hareket etmeye hazırız” diye konuştu.

Çiçek, günün anısına Ali Bahar’a TSYD’nin hatıra plaketini sundu. Ardından Ali Bahar, TSYD yönetimine yaptıkları çalışmaları anlatarak bölge yönetim binasını gezdirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto