Son 1 aydır ülkemizin çeşitli illerinde konferanslar veren ve kitabını imzalayan Özel Oytun Türkoğlu son olarak Ankara'da sevenleriyle buluştu. Kitabı her geçen gün ilgi gören Türkoğlu, tanınmış yazar ve fikir insanlarıyla aynı sahneyi paylaşmakta.

Türkiye yi karış karış dolaşan ve gördüğü ilgi karşısında tüm okurlarına teşükkürlerini sunan Özel Oytun Türkoğlu, “A7Kitap Yayıncılıktan çıkan Sat Kendini, şubat ayı başında tüm kitap marketlerde yerini aldı.

Kitabım Mart ayı itibariyle 3. baskısını yaptı. Beş kişinin önünde konuşamayan bir insandan bin kişiye konuşabilen birine dönüşmeye, hiç ortaklık yapmamış olmaktan onlarca iş birliği ve partnerliğin içinde yer almaya başladığımın bir yaşanmışlığın hikayesini anlatıyorum. Ne satarsan sat kendini satarsın” sloganıyla kaleme aldığım kitabım uzun yolculuğunu paylaşmak için, Ülkemizin çeşitli illerinden çokça davetler almaktayım. Bu beni fazlasıyla memnun etmekte.

Son olarak Ankara'da konferansa katıldım ve kitabımı imzaladım" dedi.

Özel Oytun Türkoğlu Kimdir?

Yaşamını dönüştürmeye 36 yaşında başlayan Özel Oytun Türkoğlu 1975 yılında Ankara’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Fizik ve ODTÜ İnşaat Mühendisliği eğitimleri aldı.

Uzun yıllar petrol ve doğalgaz şirketlerine bilişim ve yönetim danışmanlığı yaptı. Üniversitelerde, STK’larda mentor ve eğitimci olarak görev almaktadır.2012 yılından bu yanadır, 200’den fazla üniversite ve STK’da seminerler vermiştir.

2013 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından Yılın Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Girişimcisi Ödülü’nü kazanmıştır.