Sağlık sorunlarına dikkat! Günlük burç yorumlarınız burada

06.12.2019 08:24

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

Sağlık sorunlarına dikkat! Günlük burç yorumlarınız burada

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 6 Aralık 2019 Cuma günlük burç yorumları…

Koç Burcu 

İş hayatınızla ilgili gereksiz gerginliklerden dolayı zor durumların içerisinde kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise şanslı bir dönemdesiniz ve beklediğiniz haberler gelecek. Duygusal konulara gereğinden fazla önem veriyorsunuz. Bu da sizi ekonomik olarak zor duruma sokacak.

 Boğa Burcu

Bugün yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz. Pozitif havanız bugün pek çok konuda fark yaratabilir. İçinizdeki enerjiyi karşı cinse karşı kullanabilirsiniz. Önemli yetenekleriniz var ve tek sorun bu yeteneklerini gerektiğinde kullanmamanız.

İkizler Burcu

Aynı konumda olduğunuz bir iş arkadaşınızla olan tartışma başınızı ağrıtabilir. Bu dönemde ekonomik harcamalarda biraz savurgansınız. Bir yakınınıza verdiğiniz sözü hatırlayacaksınız ve onun için hazırlıklı olacaksınız. Bugün karar alırken dikkatli ve sağduyulu olmaya özen gösterin.

 Yengeç Burcu 

İş hayatınızdaki başarı sizin güzel iş ahlakınıza bağlı. Ancak hep daha yenisini bulma arayışınız var. İş hayatınızı ve aşk hayatınızı aynı anda devam ettirebilirsiniz. Sadece koşulları biraz daha yumuşatın. Aşka çok fazla kıymet vermiyorsunuz ve bu da sizi biten ilişkilerinizde yıpranmanızı engelliyor.

Aslan Burcu

Bu aralar özel hayatınız tekrardan hareketleniyor. Katılacağınız bir davet sizin için yeni bir başlangıç adımı olabilir. Duvarlarınızı yıkın ve kendinizi özgürleştirmeye çalışın. Hem disiplinsiz hem de ekip çalışmalarınıza önem veriyorsunuz. Kaygılarınız çok gereksiz ve bu da size zara veriyor.

Başak Burcu 

İşinize çok bağlısınız ve bunun karşılığını yakında alacaksınız. Ekonomik konularda da yeni sürprizler yaşanabilir. Sevgilinize olan bağlılığınız zamanla daha da artıyor. Sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı sırlar ve o bu sırları sizi üzmemek için söylemiyor olabilir.

Terazi Burcu 

Ertelediğiniz şeyler için bugün harekete geçebilirsiniz. Cesur davranmak size kazandırıyor. Öğle vakitlerinde alacağınız bir telefon gün içerisindeki bütün planlarınızı değişikliğe uğratabilir. Aşk hayatınızdaki gitgeller bir süre daha sürecek. Fakat sizin kararlı tavrınız durumu tamamen değiştirebilir.

 Akrep Burcu

Bugün zinde ve sağlıklı hissedeceksiniz. Bu da vereceğiniz kararların dengeli ve yerinde olmasını sağlayacak. Aşk hayatınızda ise sevdiğiniz kişiyle yeteri kadar zaman harcamadığınızı hissedecek ve onunla vakit harcayacaksınız. Hayal gücünüz sizi en belirgin özelliğiniz olarak öne çıkıyor. Sezgilerinizle hayal gücünüzü birleştirirseniz başarı size gelecektir.

Yay Burcu 

Özel hayatınızdaki mutlu hava başarılı olmanızı sağlayacak en önemli unsurlardan bir tanesi. Yeni bir projeden sorumlu olabilir ve maddi olarak ödüle layık görülebilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik bir misafir gelebilir.

Oğlak Burcu 

Sosyal olarak kendinizi çok kısıtlıyorsunuz. Ancak sizin enerjiniz onlar. İş hayatınızdaki başarının bile sırrı sosyal hayatınızdaki iletişimlerde gizli. Bugün kendinize zaman ayırıp tekrardan özlediğiniz alana dönmek için harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sular henüz durulmadı. Karar vermek için biraz daha bekleyin.

 Kova Burcu 

Aşk hayatınızdaki durumlardan dolayı gereksiz sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu durumu yenmenin tek yolu eskiye takılı kalmamak ve olaylara fazla takılmamak. Ekonomik konularda beklentilerinizin sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alıyorsunuz ancak dengeyi bir türlü saplayamıyorsunuz.

 Balık Burcu 

Bugün sağlığınızla ilgili ertelediğiniz bir konu ana gündem maddeniz olabilir. İş hayatınızda yaşadığınız stres sizin en büyük düşmanınız. Bir süre işleri yavaşlatmak veya arkadaşlarınızdan yardım almak iyi gelebilir. Özel hayatınızdaki olumsuz olayları iş hayatınıza yansıtmamaya çalışın. 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto