Qm Awards Ödülleri sahiplerini arıyor

12.11.2019 12:08

QM Awards 2019 Ödülleri için oylamalar 14 Kasım tarihinde başlayacak. Bu yıl Qm Awards Ödülleri, 19 Aralık tarihinde sahiplerine takdim edilecek.

Qm Awards Ödülleri sahiplerini arıyor

QM Awards, Türkiye’nin en kapsamlı turizm ödüllerini vermeye devam ediyor.

GM Turizm ve Yönetim Dergisi  tarafından ilki 2006 yılında gerçekleştirilen, 2010 yılından itibaren Poyd gala geceleri katkılarıyla büyük bir törene dönüşen, farkındalık yaratmayı ve  turizm endüstrisinin mükemmeliyetçi ruhunu uyandırmada öncü olmayı kendine görev edinen ödül töreni QM; bu yıl da en iyileri ödüllendirerek turizm endüstrisi paydaşlarını ve sektöre hizmet veren kurumsal şirketleri ödül gecesi  vasıtasıyla bir araya getirerek birlik ve beraberliğin getirdiği gücü pekiştirecek ve Türk Turizminin ortak başarısını kutlayacak.

Turizm sektöründe farkındalık yaratmayı kendine misyon edinen QM, 10.yılına ve kazananların başarısının her bir parçasına vurgu yapmak amacıyla “ 10’la kazan” sloganını seçti.

Ödül sahipleri oylama sistemiyle belirlenecek 

Her yıl Aralık ayında gerçekleşen ödül töreninin anket üzerinden yapılacak ilk oylaması 14 Kasım tarihinde başlayacak.

İki aşamalı anket oylaması Kasım ve Aralık ayında gerçekleşecek. Oy kullanmak isteyen herkes ankete online olarak www.qmawards.com ve www.gmdergi.com adreslerinden katılabilecek.

İlgili internet sitelerinden oylama sayfasına İsim ve mail adresi ile katılımcılar kayıt olarak, anketlere oy verebilecek. Her katılımcı bu anket için 2 aşamalı oylamada birer kez oy kullanabilecek.

Oylamaya katılan site ziyaretçilerine onay maili, ilgili mail adreslerine gönderilecek ve oylama, kendilerinin anketlerine onayı ile geçerli sayılacak.

QM Awards Ödülleri’nin 1. tur anketinde katılımcılar ankette yer almasını istediği adayları, her kategorinin altında yer alan öneri kutusuna yazarak adaylarını da iletebilecek.

Talep yoğunluğuna göre önerilen adaylar da 1. tur anketinde yer alabilecek. Anketinin sonuçları Kasım ayı itibari ile www.qmawards.com ve www.gmdergi.com adresleri üzerinden aşama aşama izlenebilecek.

Gm Turizm ve Yönetim Dergisi’nin iki aşamada gerçekleşen QM AWARDS 2019 oylaması anket sonucuna göre belirlenerek sahiplerini bulacak.

QM Awards 2018 yılında gerçekleşen iki aşamalı ankette 99 bin 93 ziyaretçi ile rekor kırarak, 10. Yılında da yine bir rekora daha imza atılacağı hedefleniyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto