Life Ru’daki habere göre, dünyada uyuşturucu ve silah kaçakçılığı ile rekabet eden, “Seks endüstrisinin" yıllık hacminin 185 milyar dolara ulaştığına dikkat çekildi ve Rus hayat kadınlarının bu endüstride çalışmak için özellikle Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne gittiği vurgulandı.

Kendi müşterilerini kendileri buluyor

“Macera ve kolay kazanç peşindeki kadınlar Rusya'dan nereye ve neden gidiyor?” konulu haberde, Rus hayat kadınlarının şehir içinde çalışmanın işlerine gelmediği belirtilerek, “Kendi müşterilerini kendileri bul

Avrupalı turistlerin de tercihi

Türkiye’de Nataşa isminin çok sevildiği ve Slav görünüşlü tüm hayat kadınları için bu ismin tercih edildiğinin altı çizilerek, “Rus kadınlar Türkiye ve Antalya’daki otellere 1 buçuk aylık gibi uzun bir süreliğine giderek yerleşiyor. Otelde müşteri gibi kalan Rus kadınlar özellikle Avrupalı turistlerle para karşılığı ilişkiye giriyor” denildi.

Bir gecede 1 buçuk aylık masraf çıkıyor

Antalya ve Marmaris’teki otel çalışanlarıyla yapılan röportajları da aktaran Life. Ru sitesinde, Rus hayat kadınlarının bir gecelik aşk karşılığında 1 buçuk aylık tur paketinin fiyatını çıkardıkları vurgulanıyor.

Geceliği 1500 doları buluyor

Escort olarak çalışan Rus kadınların saatlik 200-300 dolar aldıklarını, akşam yemeğiyle başlayan birlikteliklerin geceliği 500-1500 dolara kadar çıkabildiği belirtiliyor. Rus hayat kadınlarının yanı sıra birçok Rus kadının ise seks macerası yaşamak için Türkiye’deki otellere gittiği de verilen bilgiler arasında.

Araplar seks kölesi yapıyor

Öte yandan en zengin müşterilerin bulunduğu Birleşik Arap Emirliklerindeki bağlantılar konusunda da bilgi veriliyor. Telegram uygulaması ile Rus hayat kadınlarıyla iletişim kuran Arap zenginlerin, bu kadınları ‘Seks köleliği’ tuzağına çektikleri de belirtiliyor.

Öte yandan Türkiye’ye ve Antalya’ya Rus kadınlarla seks yapmak için gelen Avrupalı turistlerin olduğu da öne sürülüyor.