Antalya Sürücü Kursları ve Çalışanları Dernek Başkanı Hakan Akan direksiyon sınavını geçemeyen kişilerin yakınları tarafından yapılan haksız sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmaktan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Akan’ Özellikle sürücü adaylarının yakınları direksiyon sınavını basit bir sınav olarak görüyorlar. Beklentileri ise sürücü adayının sınavı geçmesi, bu konuda yapılan tüm uyarılara rağmen bu türden davranışlar hastanede hasta yakınlarının doktorlara yapılan saldırılardan olmadığını söyledi.

Akan İstanbul Bahçelievler de direksiyon sınavından kalan bir öğrencinin yakınlarının saldırısına uğrayan arkadaşımıza Antalya Sürücü Kursları ve Çalışanları Derneği olarak "Geçmiş olsun" diliyoruz. Açıklamasında bulundu. Bu tür yaşanan nahoş olaylarda Haberin paylaşımına destek veren sosyal medya gruplarına, eğitimcilere, kuruculara ve Tüsekon 'a defaten teşekkürü bir borç bildiğini ifade eden Akan, olabileceğine inancım yok lakin dillendirmenin de zararı yok. Sürücü Kurslarımızda görevli eğitim çalışanlarına Yönelik Şiddet'e karşı caydırıcı hükümler içeren yasal düzenlemenin ivedilikle çıkmasını istiyor.

Olay şöyle gerçekleşti:

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde direksiyon sınavı yapıldığı sırada bir adayın yakınları sürücü kursu öğretmenine saldırdı. Sınavı geçemeyen adayın yakınları, yol ortasında öğretmeni tekme tokat dövdü. Çevredeki vatandaşlar aday yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Fotoğraf: Antalya Sürücü Kursları ve Çalışanları Derneği Başkanı Hakan Akan