Meteoroloji'den 9 il için yağış uyarısı!

29.10.2020 23:19

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Düzce, Zonguldak ve Bartın için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji'den 9 il için yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre;  İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Düzce, Zonguldak ve Bartın'da kuvvetli yağış görülecek.

Yetkililer vatandaşları, sağanak yağışta meydana gelebilecek su baskınları, yıldırım ve ulaşımda yaşanacak aksamalara karşı uyardı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklamada şu ifadelere yer verildi. 

"30.10.2020 Cuma günü ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Marmara'nın doğusu Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ile zamanla Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde Düzce, Zonguldak, Bartın kuvvetli (21-50 kg/m2); İstanbul'un Anadolu Yakasının kuzey kesimleri ile Kocaeli'nin Kandıra, Sakarya'nın Kaynarca ve Ferizli ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (50-75 kg/m2) olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto