Köpeklerden kaçarken canlarından oldular

29.09.2020 23:23

İzmir'de dokuz ay içinde başıboş köpeklerin saldırıları sonucu 3'ü çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 23 kişi de yaralandı.

Köpeklerden kaçarken canlarından oldular

İzmir'in hemen her bölgesinde ve ilçesinde başıboş halde gezen sahipsiz köpeklerin saldırıları nedeniyle son 9 ay içinde 3'ü çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 23 kişi de yaralandı.

ETKİ TV'nin araştırmasına göre; ilk ölüm geçen Ocak ayında Menemen'de meydana geldi. Okula giderken köpeklerin saldırısından kaçmak isteyen 13 yaşındaki Rojin Yakıt yoldan geçen aracın altında kalarak can verdi. 

Bu acı ölümü Ak Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz'ın oğlu Anıl Yılmaz izledi. 14 yaşındaki Anıl Yılmaz'a motosiklet kullanırken köpekler saldırdı. Motosikletle elektrik direğine çarpan Anıl Yılmaz hayatını kaybetti.

Köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden çocuklara Bergama'dan 14 yaşındaki Halil Gülcan da eklendi. Bisikletiyle gezen Gülcan'a başıboş köpekler saldırdı. Korkuyla köpeklerden kaçan Halil Gülcan park halindeki araca bisikletiyle çarparak hayatından oldu.

Araştırmaya göre, saldırgan köpeklerden kaçarken düşüp beyin kanaması geçiren çocuklar da bulunuyor.

Yetkililerin ise köpekler nedeniyle hayatını kaybeden çocuklar konusunda bir açıklama yapmaması ve herhangi bir önlem alınmaması tepkiye yol açıyor. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto