Konyaaltı'nda katliam iddiaları!

08.12.2019 20:53

Antalyalı bir grup Hayvansever, iddialara göre Konyaaltı Belediyesi’ne ait Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'ni bastı. Hayvanseverlerin baskınında, bakımsızlık ve açlık nedeniyle onlarca köpeğin kulübelerinde öldüğü ortaya çıktı. İşte o dehşet görüntüleri…

Konyaaltı'nda katliam iddiaları!

İddialara göre Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'ne grup halinde giden ve engellemelere rağmen içeriye girmeyi başaran hayvanseverler dehşete düşüren görüntülerle karşılaştı.

Onlarca köpeğin bakımsızlık, hastalık ve açlıktan öldüğü ortaya çıkan baskında, Konyaaltı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mutlu Karacaoğlu'na tepki çığlıkları yükseldi. 

Sosyal medya ayağa kalktı

Gelen bilgilere göre barınaktaki hayvanlara kötü muamelede bulunduğunu iddia eden bir grup hayvansever önce Belediye önünde eylem yaptı, sonra da barınağa yöneldi.

Engellemelere rağmen içeriye giren ve çığlıklar içinde hayvan kulübelerine yönelen grup, buralarda hayatını kaybetmiş ve can çekişen çok sayıda köpekle karşılaştı.

Cep telefonlarıyla dehşete düşüren insanlık dışı manzarayı görüntüleyen hayvanseverler, bu görüntüleri sosyal medyaya da yükleyince birkaç saat içinde binlerce görüntüleme ve paylaşım gerçekleşince  tepkiler çığ gibi yükseldi. 

Belediye konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

İşte dehşete düşüren o görüntüler:

İşte iddialara göre Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayvanseverlerin çektiği o görüntüler:

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto