Konyaaltı Belediyesi'nden katliamla ilgili son dakika açıklaması

08.12.2019 21:23

Antalyalı bir grup hayvanseverin Konyaaltı Belediyesi’ne ait Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'ni basarak, bakımsızlık ve açlık nedeniyle onlarca köpeğin kulübelerinde öldüğünün ortaya çıkmasıyla ilgili Konyaaltı Belediyesi açıklama yaptı.

Konyaaltı Belediyesi'nden katliamla ilgili son dakika açıklaması

 Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'ne grup halinde giden ve engellemelere rağmen içeriye girmeyi başaran hayvanseverler onlarca köpeğin kulübelerinde bakımsızlık ve açlık nedeniyle öldüğünü gördü. 

Dehşet veren görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya ayağa kalkarken gözler Konyaaltı Belediyesi'ne çevrildi. 

Konyaaltı Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama ve özür metni yayınladı. 

İşte o yazı: 

"Belediyemize ait Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bugün meydana gelen hayvan ölümleri, tüm hayvanseverleri ve kamuoyunu üzdüğü gibi bizi de derinden yaralamıştır.

Olayla ilgili idari ve adli soruşturmaya derhal başlanmış olup ilk bulgular, ölümlerin bir sabotaj neticesinde gerçekleştiği şüphesini kuvvetlendirmektedir.

Gerek belediyemiz bünyesinde başlatılan idari soruşturmanın gerekse adli merciler tarafından sürdürülen soruşturmanın tam bir şeffaflık ve ciddiyetle yürütülmesi için gerekli tüm tedbirler hızla alınacaktır.

Bu üzücü olayda ihmali ve kastı bulunan tüm şahıs ve yetkililer hakkında gereken adli ve idari işlemlerin de süratle yapılacağının bilinmesini isteriz.

Her ne olursa olsun, dünyayı paylaştığımız can dostlarımızı gerektiği gibi koruyamamanın mahcubiyetiyle kamuoyundan özür dileriz."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto