Koç burcu öfkenizi kontrol etmelisiniz! İşte günlük burç yorumlarınız

02.12.2019 09:09

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

Koç burcu öfkenizi kontrol etmelisiniz! İşte günlük burç yorumlarınız

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 2 Aralık 2019 Pazartesi günlük burç yorumları…

 

Koç Burcu

Bu aralar kafanızın karışık olmasından dolayı kişilik çatışması yaşıyorsunuz. Sakin kalıp doğru kararlar almalı ve kendinizle verdiğiniz bu savaşın kazananı olmalısınız. İş hayatınız ise tam tersi muhteşem ilerliyor. Yaptığınız çalışmalar iş arkadaşlarınız tarafından takdir kazanıyor. İlerleyen günlerde ekonomik olarak beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz.

 Boğa Burcu

Aşk sizin için her zaman önemli ancak onu bulmak için çaba sarf etmiyorsunuz. Kendinizi kapatmayı bırakıp yeniden başlamalısınız. İş hayatınızda ise, çalışanların öngörüsüzlüğü sizi etkiliyor. Ekonomik konularda zamanında yaptığınız yersiz harcamalar sizi çok zorluyor.

İkizler Burcu 

Bugün iş hayatınızla ilgili yeni bir şeyler yapmak için adım atabilir ve işlerinizi kendi isteğiniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz. Aceleci olmamaya özen gösterin. Fırsatları değerlendirmeyi bilmeli ve doğru kararlar vermelisiniz. Özel hayatınızda ise yeni faaliyetler sevgilinizle olan ilişkinizi bir adım daha öteye götürecek.

 Yengeç Burcu 

Bugün sürprizlerle dolu bir gün olacak. Uzun süredir beklediğiniz misafir bugün kapınızı çalacak. Geniş bir aile toplantısı gerçekleşebilir. İş hayatınızdaki durum ise bu kadar iyi ilerlemiyor. Karşılaşacağınız ve beklemediğiniz kararlar sizi zor duruma sokabilir. İlerleyen günler parasal konularda tedbir almanızı gerektirebilir.

Aslan Burcu 

Siz sevgilinizle olan ilişkiden memnunsunuz fakat o bundan memnun gözükmüyor. Aslında ona kısa bir süreliğine kulak asmalısınız. İş hayatınızda ise güzel günler yakın. Fakat bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Siz elinizden geldiğince bu tartışmalardan uzak kalmaya özen göstermelisiniz.

Başak Burcu

Son zamanlarda iş hayatınızın yoğun olmasından dolayı sevgilinize vakit ayıramıyorsunuz. Bu durum onu bir hayli üzüyor. Bunun nedeni iş hayatınıza çok fazla önem vermeniz. Daha planlı ve sevdiklerinize karşı özenli olmanızda yarar var.

Terazi Burcu 

Aşk hayatınızda bazı durumlar zamanla yoluna giriyor. Tutarlı davranışlarınız sevgilinizin gönlünü fethetmişe benziyor. İş hayatınızda çok da yoğun olmayan bir döneme giriş yaptınız. Bu dönemde sevdiklerinize yoğunlaşabilirsiniz. Maddi olarak fazla harcama yapacağınız bir dönem geliyor olabilir.

 Akrep Burcu 

Bugün iş hayatınızla ilgili yaptığınız bir görüşmenin geri dönütlerini alacaksınız. Hayal kurmayı seviyorsunuz, ancak hayaller için bedel ödemek gerektiğini unutmamalısınız. Göz sağlığınıza dikkat edin.

 Yay Burcu 

Şu sıralar sürekli geçmişi düşünmeye başladınız. Bu hem sizi hem de özel hayatınızı etkiliyor. Özellikle sevgilinizle içinden çıkılmaz tartışmalara yol açıyor. Artık geçmişi geride bırakmanın zamanı geldi. Geçmişe takılı kalmanız iş hayatınızda da sorunları beraberinde getirmeye başladı.

Oğlak Burcu

İş hayatınıza verdiğiniz önemin birazını özel hayatınıza vermelisiniz. Sevgilinizin sorunlarını çok büyük görmüyor olabilirsiniz. Fakat bu sorunlar onun için çok büyük olabilir. Çevrenizdeki insanların sizden beklentileri olabilir. Ekonomik açıdan daha dikkatli olmalısınız aksi durumda ileride zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu

Bu aralar iş hayatınızda bir hayli aktif olacaksınız ve daha somut projelerin peşine düşeceksiniz. Ekonomik sorunlarınız bir süre daha olacak. Çevrenizdeki insanlardan birisi size güzel bir sürpriz yapabilir. Sevgilinizle aktiviteler konusunda anlaşmazlık içerisindesiniz. O size göre daha aktif birisi ve bu durum sizi bazen yoruyor.

Balık Burcu 

Sevgilinizle ortak projelere giriyor olmanız sizin için önemli bir durum. İlişkinizle bazı zamanlarda gerilim olmasından hoşlanıyorsunuz. İş hayatınızdaki gerginlikler geçici olacak. Yakın zamanda daha iyi kararlar alacaksınız ve size gelen bir teklifi kabul edeceksiniz.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto