İş fırsatı kapıda! Günlük burçlarınız sizi bekliyor

05.12.2019 09:00

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

İş fırsatı kapıda! Günlük burçlarınız sizi bekliyor

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 5 Aralık 2019 Perşembe günlük burç yorumları…

KOÇ BURCU 

Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle omurga ağrılarınıza kulak verin. Çalışma hayatınızda size yönlendirilen yeni tekliflerde kalıp fikirlerinizden ve düzen değişikliğine dayalı korkularınızdan uzaklaşarak iş hayatınıza yeni renkler ve başarılar katabilirsiniz. Yeter ki başarmayı isteyin ve bu yeniliklerden korkmayın. Monoton iş hayatından uzaklaşarak yeni tekliflerle başarmanın tadını çıkarabilirsiniz. İsteklerinizi korkularınızı yenerek ifade etmeniz size olumlu olarak yansıyacaktır.

BOĞA BURCU

Aile hayatınızda yaşanan çalkantılı dönemi geride bırakmanın zamanı geldi. Unutmayın ki başarılı iş hayatı özel hayattan arındırılınca gerçekleşiyor. Ve ruhsal sorunlarla uğraşırken maddi sorunlarda yük olarak artmaya devam ediyor. Özel hayatınızda yaşamış olduğunuz tüm problemleri geride bırakıp işinize odaklanmanın geleceğinizi düşünmenin zamanı çoktan geldi.  Başarılı bir iş hayatı ile hayatınıza maddi anlamda düzen gelecek ve bu düzen ile birlikte sizi bunalımlara sokan özel hayatı unutarak daha sağlıklı ve mutlu bir gelecek planlayacak ekonomik ve ruhsal güce sahip olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissettirecek hobilerinize zaman ayırarak mutlu olabilirsiniz. Unutmayın ki önce siz kendinize değer vermelisiniz. Kendinize her zamankinden daha fazla zaman yırın ki kimsenin sizi daha fazla üzecek zamanı olmasın

 İKİZLER BURCU

Yaşadığınız ailevi ve maddi sorunlar sizin çevrenizden destek istememenizle alakalı. Siz çevrenizden destek istemeden her sorunda yalnız olduğunuza kendi kendinize karar veriyorsunuz. Aşk yaşamınızda karşılaştığınız problemlerin tamamında sizin süregelen ve değişmeyen hatalarınız var.   Öncelikle hatalarınızla yüzleşmeli ve aynı hataları sürekli olarak yapmaktan vazgeçmelisiniz. Geçmişte yaptığınız hatalara keşke demektense o hataları yaptığınız yerde bırakıp bir daha aynı hatayı yapmadan geleceğe bakarsanız ve çevrenizden destek isterseniz hem manevi açıdan huzur bulacaksınız hem de düşündüğünüz kadar yalnız ve çaresiz olmadığınızı göreceksiniz. Siz isterseniz hatalardan ders alıp daha huzurlu ve güvenli bir gelecek kurabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 

Kafanızda bir sorunu çözemeden kararları hayatınıza yönelemediğiniz için uzun zamandır beyninizde dönen sorunların kaynağını ve cevaplarını bulacağınız bir gün yaşayacaksınız. Ve çözüm bulduğunuz sorulardan sonra asıl odaklanmanız gereken konu iş hayatınız olduğundan yıldız gibi parlayacağınız bir gün geçirip çevrenizi pozitif enerjinizle büyüleyeceksiniz.  Kısa tatil planlarınızda sürpriz misafirlere dikkat. Sevineceğiniz sürpriz misafir ile planlarda değişiklik yapabilirsiniz. 

 ASLAN BURCU 

Sizin olaylara, sorunlara bakış açınızda adalet önem arz etmekte. Ve adaletli bakış açınızla karşınıza çıkan tüm sorunları çözebileceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Özel hayatınızda var olan sorunları çözmek için enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşıyorsunuz. Sosyal çevrenizden büyük bir yardım alarak daha olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve aile yaşantınızda karşılaştığınız sorunlarda adil tutumunuz sizi haklı kılacağı gibi bu tutumunuzu eleştiren birçok insana ders niteliğinde cevap vereceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

BAŞAK BURCU 

Uzun zamandır çabaladığınız ve hedeflediğiniz tüm maddi olanakları yakalayabileceğiniz iş fırsatları kapınızda olabilir. Bu fırsatları kaçırmamak tamamen sizin elinizde biraz gözü kara kararlar sizi bekliyor ve sonu kazançlı olacak. Risk almaktan kaçmayın. Siz hayatınızda neyi riske edeceğinizi bilecek kadar karar verebilecek birisiniz. İş hayatınıza eşiniz veya ailenizden birilerini dahil ederek katılacağınız toplantılardan uzak durmanız sizin açınızdan sağlıklı olur. Aksi takdirde sizi üzecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatta ne istediğini bilen ve bunun için usulca bekleyip karşısına çıkan fırsatlarda risk alma iştahınız sizi gerek maddi gerekse de kariyer tatmini anlamında mutlu edecektir. 

TERAZİ BURCU 

Yalnızlığınıza son verecek biri her an karşınıza çıkabilir o nedenle yeniliklere hazır olun. Kararsızlığınız başkalarının fikirlerine önem vermenizden kaynaklanıyor.  Siz bugün karşınıza çıkacak tüm fırsatları sosyal çevrenizden aldığınız fikirleri zihninizde bir süzgeçten geçirerek kendi mantık çerçevenizde değerlendirirseniz size müthiş sonuçlar doğurabilir. Kendinize ve kararlarınıza çevrenizdekilerden daha fazla değer vermelisiniz. 

AKREP BURCU 

Günlerdir sabırsızlıkla beklediğiniz yeni iş teklifleri gelebilir. Ve sürpriz şekilde sürpriz kişilerce gelecek bu yeniliklere hazır olun, bu tekliflerin size sunacağı yeni hayata da hazır olun. Uzun süredir beklenen değişiklikler, yenilikler tanışacağınız yeni kişi veya kişilerce karşınıza çıkacak. Maddi olanaklarınız ve kariyerinizi bir üst noktaya taşıyacağınız güzel bir sün sizleri bekliyor. 

YAY BURCU 

Her insan  gibi sizde aşk/aile hayatınızda sorunlar yaşıyorsunuz ama sizin en büyük hatanız bu sorunları ortam ve kişi ayrımı yapmaksızın paylaşmanız. Sorunlar yaşanılan kişilerle çözülür ve diğer insanlara sorunlarınızı anlatırken aslında zayıflıklarınız hakkında da ipuçları veriyorsunuz. Ve insanlar sizin bu zafiyetlerinizin kullanmaktan hiç çekinmezler. Ne kadar güvenirseniz güveninin özelinizi anlattığınız kişilerle de sorun yaşayacağınızı unutmayın. Ve anlatılanları size karşı kullanacağını. Sorun yaşadığınız kişilerle şiddetli tartışmaktan kaçının ve çevrenizin etkisi altında karşı tarafı kıracağınız cümlelerden özellikle kaçının. Çünkü aynı durumda kaldığınızda sizi de aynı hareketlerle incitebilirler. En güzeli siz kendi duygu ve mantığınızla sorunları uzun süre düşünerek ve kendi bildiğiniz en yapıcı şekilde çözmeyi deneyin. 

OĞLAK BURCU

Zorlu bir çalışma günü sizi bekliyor. Ancak bütün bu zorlukları ve yığın yoğun belgeli işlemleri çözerken çalışma ekibinizden destek alabilirsiniz ama yine de kontrol mercii siz olmasınız. Önünüze gelecek belgeleri dikkatlice kontrol etmelisiniz. İyi bir ekibiniz var ve iş hayatınızdaki azimli çalışmalarınızı bu ekibin desteği ile taçlandırıp başarılı bir gün yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda geçireceğiniz başarılı günün enerjisi ile mutlu ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. 

KOVA BURCU

Yeteneklerinizi ön plana çıkarmak için harika bir gündesiniz. Bu yeteneklerinizi fark eden kişiler size oldukça yeni kariyer fırsatları sunacak ve iyi değerlendirin. Özel hayatta hep hüsran düşüyor deyip kapattığınız kapıları açacağınız şanslı bir gündesiniz. Size gelecek yemek tekliflerini veya iş toplantılarını değerlendirin. Yeni ve güzel aşk başlangıçları bu organizasyonlarda olabilir. İşte ve özel hayatta şanslı bir gün yaşıyorsunuz. 

BALIK BURCU 

Ne ailenize ne de kendinize dikkat etmiyorsunuz. İş ile özel hayatı ayırmayı ailenizle sağlıklı zaman geçirmeyi planlayarak sevdiklerinizi mutlu edebilir ve kendinize de daha kaliteli zaman ayırmış olabilirsiniz. Partneriniz sizden hareket bekliyor çünkü sizin öncelileriniz hep iş ve veya diğer kişiler. O kadar çok çevrenize ve işinize odaklanmışsınız ki sağlık sorunlarını bile görmezden geliyorsunuz. Genel bir kontrolden geçip güzel bir hafta sonu planı yaparak hem kendinizi iyi hissedebilirsiniz hem de partnerinizi mutlu edersiniz.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto