İpi Böcek göğüsledi!

17.12.2018 20:45

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Muhittin Böcek'in yarın açıklanacağı öne sürüldü.

İpi Böcek göğüsledi!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'nin adayının Muhittin Böcek olarak kesinleştiği öne sürüldü. Güvenilir kaynaklardan alınan bigilere göre Muhittin Böcek'in CHP Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı, yarın yapılacak olan Parti Meclisi toplantısının ardından diğer adaylarla birlikte açıklanacak.

'15 Ekim'de açıklanacak' demişti
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Muhittin Böcek'in yanısıra Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak yarışıyordu. Parti tabanının Ümit Uysal'ı desteklediği, Çetin Osman Budak'ın ise aday gösterilmesi için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu devreye soktuğu öne sürülmüştü. Muhittin Böcek ise Ankara'ya gitmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Ekim'de kendisini Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak açıklayacağını duyurmuştu. Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu ilçesinde katıldığı yağlı pehlivan güreşlerinde gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Böcek, "15'inde nasip olursa genel başkanımız adaylığımı açıklayacağını söyledi. 25 yıllık siyasi hayatımı büyükşehirde devam ettirmek istiyorum" dedi.Antalya Büyükşehir'i yönetmeye hazır olduğunu anlatan Muhittin Böcek, adaylığının açıklanmasıyla birlikte projelerini kamuoyu ile paylaşacağını ifade etmişti. 

CHP yönetiminin Muhittin Böcek'i aday olarak göstermekte neden 2 ay beklediği sorusuna da, 'İyi Parti ile yapılan ittifak görüşmeleri nedeniyle' şeklinde bir cevap geldi.Yarınki Parti Meclisi toplantısının ardından Muhittin Böcek'in yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Bursa için ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in isimlerinin açıklanacağı iddia edildi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto