İkizler burcu dikkat! Sağlık sorunlarınız olabilir

27.11.2019 09:10

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

İkizler burcu dikkat! Sağlık sorunlarınız olabilir

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 27 Kasım 2019 Çarşamba günlük burç yorumları…

Koç burcu 

Bazı konularda kararsız kalabilecek ancak çevrenizdeki seslere kulak verebilirseniz sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Bu durumlarda hızlı bir şekilde karar vermeniz için önem taşıyor. Özellikle de kendinizle ilgili birtakım kararları alırken pratik adımlar atmanız gerektiğini unutmamalısınız. Maddi tartışmalardan uzak kalabilmeniz için de birikim yapmanızda fayda var.

Boğa burcu 

İkili ilişkiler konusunda önemli sonuçlar gündeme gelmeye başladı ve yaşanan problemlerde galip gelen taraf genellikle siz olmaktasınız. Aklınızda birtakım yeni konular var ve yeni başlangıçlar yaparken dilediğiniz sonuca ulaşabilmek için sorunları saf dışı bırakmalısınız.

İkizler burcu 

Cesaretinizi toplamalı ve içinizden geldiği gibi davranmalısınız. İşlere bakış açınız farklı kişiler tarafından sorgulansa da bunun için yeni yollar bulmak tamamen sizin elinizde. Beklemediğiniz bir şekilde maddi olanaklarınız artabilir, sağlık sorunlarınızın üzerinde durmalısınız. Sağlığınızın ihmale gelmeyeceğini göz önünde bulundurmalısınız.

Yengeç burcu

Evli olduğunuz kişiye veya birlikte olduğunuz kişiye karşı çok daha hassas davranmanız gerekiyor. İş ilişkilerinizde bazı zamanlarda istemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilir, dışlanmış olduğunuz gibi bir hissiyat içerisine de kapılabilirsiniz. Gergin günleri artık arkanızda bırakmalı, duygusal anlamda bir rahatlık yaşamanız için küçük bir gezintiye çıkmalısınız.

Aslan burcu

Aşk hayatınızda oldukça sakin bir tavır takınıyorsunuz ancak bu sakinlik pek hayırlı değil. Sakinsiniz çünkü patlamak için doğru zamanı bekliyorsunuz. Bu patlama sonucunda karşınızdan alacağınız reaksiyona bağlı hareket etmeyi planlıyor, söylediklerine uyulması için çaba sarf ediyorsunuz. Maddi konudaysa ılımlı davranmak ve paranızı harcamamak yönünde ağır bir tavrınız var.

Başak burcu 

Çalışma ortamınızdaki rahatlıkla güne başlayacak ve arkadaşlarınızla iş çıkışında buluşarak belki Türk kahvesi yudumlayacaksınız. Maddi konularda hassas davranmanız sizin için kârlı olacak ve birikim yapmanın yararını kısa süre içerisinde hissedeceksiniz. Zamanınızı kendinize ayırmadığınız için fiziksel zorluklar da sizi bekliyor.

Terazi burcu

Partnerinizle yaşadığınız bir tartışma uzunca bir süre moralinizin bozulmasına sebep olsa da, bazı hoş davranışlar karşılaştığınız sorunları anında unutturacak. Şu sıralar her şey yolunda olsa da anlayışlı yönünüz baltalanabilir.

Akrep burcu 

İki seçenek arasında kalıp seçim yapmak zorunda bulunmanız bir hayli canınızı sıkıyor. Bu kararsızlık durumu ciddi problemler yaşamanıza sebebiyet veriyor. Maddi konularda paranızı doğru yerlere harcamayı biliyorsunuz ancak daima işe yaramadığının da farkına vardınız. Sağlık konusundaysa para ve zaman kaybına sebebiyet verebilecek birtakım endişeler gündeme gelebilir.

Yay burcu 

Duygusal olarak yaşadığınız karmaşıklık yaşamınıza da etki ediyor. Yapmak istediğiniz ve yapmak zorunda olduğunuz şeyler arasında yaptığınız seçimler ciddi problemleri de beraberinde getiriyor. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmalı, maddi anlamda birikimlerinizi doğru yerlerde kullanmalısınız.

Oğlak burcu 

 İş yaşamınız sebebiyle partnerinizi büyük ölçüde ihmal ettiniz. Ancak iş hayatınızda yaşadığınız yoğunluk sizi büyük bir bunalımın içerisine sürükledi ve artık bunun içinden çıkmak için doğru zaman geldi. Farklı çevreler içerisine girerek yeni insanlar tanımalı ancak yönetici potansiyeliniz bunun en büyük engeli. Farklı fikirleri olan arkadaşlarınızın iletişim kurmasına izin vermeli, onu can kulağıyla dinlediğinizi hissettirmelisiniz.

Kova burcu 

Duygularınızın karşılığınız fazlasıyla alsanız dahi, objektif davranışlarda bulunmanız gerekmektedir. İş yaşamınızda bazı konular isteğiniz dışında gelişebilir fakat yakın arkadaşlarınızın da yardımını alarak bunun üstesinden gelmeniz gerekiyor. Bu sıralar farklı tekliflere açık olacak ve maddi kaynağınızda birtakım olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Balık burcu 

Partnerinizle yaşayabileceğiniz bazı problemleri uzun süre çözemeyeceksiniz. İş hayatınızda maddi anlamda yakaladığınız refah düzeyi sizi tatmin ediyor. Sözlerinizi doğru anlatmalı, insanları kırmamalısınız. Bunun için sözlerinizi daima dikkatli bir şekilde seçmelisiniz.
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto