Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 28 Kasım 2019 Perşembe günlük burç yorumları…

Koç Burcu

Son günlerde özel hayatınızda birtakım problemler meydana gelmeye başladı. Partnerinizde bazı problemler var ve artık sorunları aşabilmek için tarafların şapkasını önüne alıp düşünmeye başlaması gerekiyor. İş ve eğitim hayatınızı birlikte götürüyor ancak bu sizi bir hayli zorluyor. Bunun sonucunu da en iyi şekilde alabileceksiniz.

Boğa Burcu

Bir süredir iş hayatınızda yoğunluk içerisinde kayboldunuz. Performansınızı artırabilmek için dinlenmeli, kendinize vakit ayırmalı ve kendinizi toplamalısınız. Aksi takdirde dikkatsizliğiniz sebebiyle her şeyi berbat etmeniz kuvvetle muhtemel.

İkizler Burcu

Aşk hayatınızda yaşadığınız problemler hem sizi hem de partnerinizi oldukça yordu. Aranızdaki problemin temel sebebi iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Her ikiniz de bunalımdan kurtulabilmek için kendinize biraz zaman vermeli, ilerleyen günlerde konuşarak sorunların üstesinden gelmelisiniz. Tutarlı olmalısınız ve yakın zamanda elinize geçecek toplu parayı iyi değerlendirmelisiniz.

Yengeç Burcu

Kendinizi dinlendirme düşüncesine yönelecek, iç huzuru bulabilmek için duygusal konuları gündeminizden çıkaracaksınız. İş amacıyla belki şehir dışına çıkabilir, sizin ve partneriniz arasında yaşanacak sorunlara karşı küçük bir mola vereceksiniz.

Aslan Burcu

İşiniz konusunda sabah saatlerinde gelişmeler yaşayacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili önemli kararlara tanıklık edecek, gergin bir gün karşısında kendinizi durduramayacaksınız. Özel hayatınızdaysa her şeyi karşı taraftan bekliyor ve sizin isteksiz tavrınız karşı tarafın da canını sıkıyor.

Başak Burcu

İş ve ilişki dengesini kurmaya çalıştığınız her anda problem yaşıyorsunuz. En iyi denge, akışına bırakmaktır. Her seferinde arkadaşlarınızın yanında akışına bıraktığını söyleseniz dahi bunu yapmak için tek bir girişimde dahi bulunmadınız. Sabırsız ve takıntılı davranışlarınız insanlar tarafından fark ediliyor.

Terazi Burcu

Yorgun ve gergin bir başlangıç yapacak ancak ilerleyen saatlerde yaşanacak gelişmelerle keyfiniz yerine gelecek. Kendinize olan güven arkadaşlarınızın ve partnerinizin tutumu sebebiyle bir hayli düştü. Gerekli durumlarda hiçbir şeye aldırış etmemeli, hayatta tek başınıza olduğunuzu aklınızdan çıkarmamalısınız.

Yay Burcu

Ayaklarınızı yere sağlam basmalı, kararlılığınızdan ödün vermemelisiniz. Garantini haliniz sayesinde problemlerin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor, iyimser bakış açınız sayesinde çatlak sesleri engelliyorsunuz. Gayretli olmalı, motivasyon bozukluklarına mahal vermemelisiniz.

Oğlak Burcu

Kafanızın karışıklığı durgun durmanıza ve iş hayatınızda sergilediğiniz performansın düşmesine sebep oluyor. Ne ilişkide ne de iş hayatınızda istediğiniz noktaya gelebildiniz. Kısa bir gezintiye çıkmalı, belki tek başınıza vakit geçirmeli veya çok sevdiğiniz arkadaşlarınızla sevdiğiniz aktiviteler içerisine girerek kafanızı dağıtmalısınız.

Kova Burcu

Özel hayatınız her geçen gün daha da düzene giriyor. Partnerinizle ilgili bazı konular ağır olsa da yoluna girmeye başladı. Sabırlı ve sakin olmalı, işinizle ilgili sürpriz seyahatler gündeme geldiğinde telaşa kapılmamalısınız. Sizin için şu evrede kötü görünen pek çok şeyin aslında ne kadar yararlı olduğunu ilerleyen günlerde fark edeceksiniz.

Balık Burcu

Kendinizi yenilemek, hayatınıza yeni şeyler katmak istiyorsunuz. Bu konuda önünüzde herhangi bir engel olmamasına karşın isteklerinizi gerçekleştirebilecek potansiyelinizin olduğunun farkına varmalısınız. Maddi anlamda kısa süreli de olsa sorunlar yaşıyorsunuz.