Hastaneye yolunuz düşebilir! İşte günlük burç yorumlarınız

13.12.2019 09:00

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

Hastaneye yolunuz düşebilir! İşte günlük burç yorumlarınız

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 13 Aralık 2019 Cuma günlük burç yorumları…

Koç Burcu

Bugünün ilk bölümünde kendinizi her zamankinden çok daha iyi hissedebilirsiniz. Bu moral yüksekliği ile iş hayatınızda çok daha büyük başarılara imza atabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi kaybetmemeli ve denemeye her zaman devam etmelisiniz.

Boğa Burcu 

Duygularınızın diğer günlerden farklı olarak çok daha hassas olacağı bir gün bugün. Bu yüzden kararlarınızı alırken iki kere düşünmeli, yanınızda güvendiğiniz birisi varsa ona akıl danışmayı denemelisiniz.

İkizler Burcu 

Şu sıralar ruh halinizin pek iyi bir durumda değil. Kendiniz de bu değişimi farkettiniz ancak sebebiyle ilgilenmek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki insanları ne kadar üzdüğünüzü bilseydiniz bu değişimin sebebini anlamaya çalışarak her şeyi düzeltmeye çalışırdınız.

Yengeç Burcu

Son günlerde enerjinizi neredeyse sonuna kadar harcıyorsunuz. Kendinizi bu şekilde yormaya devam ederseniz ilerleyen günlerde rahatsızlanabilir, hastanenin yollarına koyulabilirsiniz. Bu yüzden dinlenmek için de zaman yaratmalısınız.

Aslan Burcu 

Bugün partneriniz ile bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Bu durumun ilişkinin geleceğini etkilemeyeceğini bilmelisiniz. Bu yüzden kaygılanmayın ancak durumu düzeltmek için de bir şeyler yapmanız gerekiyor. Biraz alttan almakta fayda var…

Başak Burcu

Son zamanlarda aşk hayatınızda durgun bir dönemden geçiyorsunuz. Bu durumun gelip geçici olduğunu bilmelisiniz. Diğer yandan iş hayatınızda da yöneticileriniz tarafından yeni bir iş ile görevlendirilebilirsiniz.

Terazi Burcu 

Son zamanlarda duygusal olarak kendinizi büyü bir boşlukta hissediyorsunuz. Bu duygusal boşluğu doldurmak adına aptalca şeyler yapmamalısınız. Kendinizi mantıklı davranmaya zorlamalı ve sevdiklerinizi üzecek davranışlardan kaçınmalısınız.

Akrep Burcu

Bugün içinde duygularınızı ön plana çıkarmaktan kaçınmalı ve mantığınız ile hareket etmeyi denemelisiniz. İş hayatınız içerisinde de mantıklı davranmaya devam ederseniz yöneticileriniz tarafından takdir toplayacak ve gözlerine gireceksiniz.

Yay Burcu 

Bu sıralar herkes ile aranızın iyi olması sizi sevenlerin rahatsız olmasına neden oluyor. Çok da samimi olmadığınız insanları yakınınıza almamaya çalışmalısınız. Böylesi hem daha güvenli olacak hem de sevdiklerinizi rahatsız etmeyecek…

Oğlak Burcu 

Tüm dikkatinizi işinize vermeniz gereken bir gündesiniz. Bu günü eğer verimli geçirebilirseniz ilerleyen günlerdeki iş gücünüz azalacak ve daha rahat edeceksiniz. Kim bilir belki de önümüzdeki hafta bir izin yaparsınız.

 Kova Burcu 

Aşk hayatınızdaki güzel gidişat uzun bir süre daha bu şekilde devam edecek gibi görünüyor. Ancak siz yine de şu anda gösterdiğiniz özveriyi göstermeye devam edin. Partneriniz ile ilgili sorunlarınızı onunla paylaşın ve problemlerin büyümeden çözülmesini sağlayın.

Balık Burcu

Bugün şans bakımından biraz kötü durumdasınız. Bu yüzden işinizi şansa bırakmamak adına çaba sarfetmelisiniz. Aksi takdirde şansınız sizi yarı yolda bırakacaktır. Tüm dikkatinizi ve algınızı yaptığınız işlere vermelisiniz.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto