Gözlerinizde sorun olabilir! İşte günlük burç yorumlarınız

15.12.2019 10:00

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

Gözlerinizde sorun olabilir! İşte günlük burç yorumlarınız

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 15 Aralık 2019 Pazar günlük burç yorumları…

Koç burcu

İlk olarak hafta başında işinizle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Bugün yaşayabileceğiniz bazı görüşmelerde uzmanlığınızı konuşturmalısınız. Hayatınızda sizi kısıtlayan veya engelleyen kişilere karşı dik durmalı ve kendinizi korumalısınız. Siz çevreden kolay etkilenmeyen bir yapıya sahipsiniz bu yüzden kaygılanmayı bir kenara bırakmalısınız.

Boğa burcu

Son dönemlerde işinizde hızlı gelişmeler olabilir. Maddi olarak yaşanacak bu gelişmeler sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Ancak siz bu olumsuzluklardan yeni fikirler üreterek kurtulabilirsiniz. Yeni girişimler veya yeni hedefler sizin için öne çıkabilir. Duygusal olarak mantığını kullanmalısın. Sürekli olumsuzluklardan bahsetmen ilişkinizi etkiliyor daha dikkatli olmalısınız.

İkizler burcu

İşinizde ve maddi konularda oldukça dikkatli ve planlı birisiniz. Ancak tasarruf edeyim derken fazlaya kaçmayın. İkili ilişkiler ve bazı ortaklıklar önümüzdeki günlerde gündeminize gelebilir. Ancak bu ortaklıkta fazla eleştiri almanız sizi huzursuz edebilir. Gözlerinizde bir problem olabilir dikkatli olun.

Yengeç burcu

Son zamanlarda kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Enerjiniz düşük ve kalabalık ortamlarda olmak istemiyorsunuz. Kendi kafanızı dinlemek istiyor ve işinize odaklanmak istiyorsunuz. Alacağınız bazı haberler sizi huzursuz etse de işlerinizi detaylı şekilde tamamlayarak günü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Kilo probleminizi spor yaparak giderebilirsiniz, dikkat edin.

Aslan burcu

Oldukça net ve kararlı bir insansınız. Bu yüzden bazı belirsiz durumlar sizi çok etkiliyor. Ama her şeyi kontrol edemezsiniz. Bu durum hem kendinizi hem de yakın çevrenizdeki ilişkileriniz fazlasıyla etkiliyor. İş ve aile hayatınızdaki sorumlulukları halletmeniz için endişelerinizi kontrol etmelisiniz.

 Başak burcu

Haftaya çok hızlı başlıyorsunuz. Bu hafta üzerinize çok fazla sorumluluk yüklenebilir. Bu sorumlulukları hallederken yetişememekten ve kendinize yeterli zaman kalmamasından şikayetçi olabilirsiniz. Daha dikkatli bir plan yaparsanız bu problemleri yaşamayabilirsiniz.

Terazi burcu

Son günlerde özel yaşamınızda ilgili bütün yükler omuzlarınıza yüklenmiş durumda. Bu durum sizi yoruyor ve gergin bir ruh halinde olmanıza neden oluyor. Bu durumu kendiniz yapıyorsunuz. İlişkinizde karşı taraftan yardım isteyin. Her şey hemen çözülmese de uzun vadede güzel günler sizi bekliyor.

Akrep burcu

Son günlerde iş yerinizde bir gerginlik oluşmuş ve bu durum sizi de fazlasıyla etkilemiş olabilir. Ancak sorunu gözünüzde büyütmeyin, taraflarla konuşarak halledebilirsiniz. Parasal olarak zorlu bir dönemden geçiyorsunuz ama bu çok uzun süreli değil o yüzden rahat olun. Ancak harcamalarınızda biraz daha kontrollü olmayı unutmayın.

Yay burcu

Bir haftaya kötü başlamayı hiç sevmiyorsunuz. Bu durum hiçbir şeye odaklanamamanıza neden oluyor. Böyle durumları daha rahat atlatabilmek için kendinize biraz zaman ayırın. Özel hayatınızda bazı olumsuzluklar olabilir dikkatli olun. 15 Aralık Oğlak burcu Hem işiniz hem özel hayatınız çok yoğun. Bu yoğunluk arasında sıkışmış hissediyorsunuz. Bu durumu mantığınızla aşabilirsiniz. İşlerinizi organize etmeli ve karşınıza çıkan ilk engelde pes etmeyin. Sınırlarınızı tespit etmeli ve ona göre davranmalısınız.

Kova burcu

Sizin adınıza muhteşem bir gün. Yeni başarılar, yeni işler haftaya enerjik bir şekilde başlıyorsunuz. Etrafınızda sizi kıskananlar olabilir ama siz sadece kendinize ve işinize odaklanın. Elde edeceğiniz başarılar o kişilere en iyi cevap olacaktır. Özel hayatınızda da hareketli günler sizi bekliyor.

Balık burcu

Bugün iş yerinizde çok yorulabilirsiniz. Hatta işleriniz arasında kaybolup düzeltmekte zorlanabilirsiniz. Akşama kadar sabredin çünkü akşam alacağınız haberle keyfiniz yerine gelecek. Parasal olarak artık kaygılanmanıza gerek yok. Hatta yakında yeni yollarla da daha fazla kazanabilirsiniz.  
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto