Geleceği gören çizgi film bunu da bildi

02.10.2020 12:17

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından geleceği bilen çizgi film olarak adlandırılan Simpsonlar'ın kehanetleri yeniden gündeme geldi. Dizinin bir bölümünde Trump'ın ölümü işlenmiş, tarih olarak ise 27 Ağustos 2020 işaret edilmişti.

Geleceği gören çizgi film bunu da bildi

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse yakalandığını duyurması bazı gerçek olayları önceden tahmin eden ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'daki ölüm sahnesini akıllara getirdi.

27 Ağustos 2020 ölümü işlenmişti ama..

Dizinin daha önceki bölümlerinde Trump'ın ölümü işlenmiş, tarih olarak ise 27 Ağustos 2020 işaret edilmişti. Ancak ölüm tarihi olarak işaret edilen 27 Ağustos 2020'de Trump, 3 Kasım'da yapılacak 59. başkanlık seçimleri için aday gösterilmişti. Bu kehanet gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilinmez ama Trump ve eşinin koronavirüse yakalanması diziyi sosyal medyada dünya gündeminde ilk sıralara taşıdı.

Çoğu olayı yaşanmadan bildiler

Daha önce koronavirüs, Facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, kripto para ve Game Of Thrones'ta Dragon'un ateşli saldırısı başta olmak üzere birçok önemli olaya daha yaşanmadan bölümlerinde yer veren Simpsons dizisi, Donald Trump'ın koronavirüse yakalanmasının ardından yeniden gündeme geldi.

(Bursa.com)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto