Fotoğraf dehası!

04.02.2020 12:41

Amatör Fotoğraf sanatçısı Güven Karakoç, Antalya'nın farklı yerlerinde çektiği fotoğraflarla Antalyalıları şaşırtmaya devam ediyor.

Fotoğraf dehası!

Sosyal medya specialist mesleğinin yanı sıra amatör olarak fotoğraflar çeken Güven Karakoç, geçtiğimiz günlerde Antalya Saklıkent'te çektiği bir fotoğraf takipçileri tarafından hayranlık uyandırdı.

Çektiği fotoğrafları guvenkarakoc instagram hesabından paylaşan Karakoç, "Önceleri fotoğraf çekmeyi bir hobi olarak başlamıştım. Şimdi bu hobim bir tutkuya dönüştü. Zaten görsel estetiğin son derece önemli olduğu bir meslek yapıyorum. Bu mesleğime katkısı olan fotoğraf çekmeyi çok daha ileri boyutlara taşımayı hedefliyorum. Özellikle Antalya fotoğrafları takipçilerim tarafından  çok beğeniliyor. Hatta her zaman gittikleri yerleri fotoğrafladığım zaman 'burası neresi?' şeklinde sorular soruyorlar. Elbette fotoğraf çekerken farklılığından da anının yakalamayı istiyorum. Aynı mekanda zaman ve mevsim değişiklikleri ile onlarca farklı fotoğrafı çekebilmek önemli, ben de bu önemle bu sanatı icra etmek istiyorum. Gösterilen ilgi beni son derece memnun ediyor. İlerleyen günlerde solo bir fotoğraf sergisi açarak aslında bir başka Antalya'yı insanlara göstermek isterim" dedi.

GÜVEN KARAKOÇ İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/guvenkarakoc/

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto