Fatih Boyacı ve Gülay Ezgü Antalyalı kadınları ‘Access Consciousness’ ile buluşturdu

02.11.2020 13:02

Akra Barut Otel'de ‘Access Consciousness’ (Bilince Erişim) ile ilgili workshop toplantısı düzenlendi.

Fatih Boyacı ve Gülay Ezgü Antalyalı kadınları ‘Access Consciousness’ ile buluşturdu

Access Consciousness En Üst Seviye Eğitmen Fatih Boyacı’nın hazırlayıp sunduğu, Access Bars Eğitmeni Gülay Ezgü ve Drn Ajans & PR’ın tanıtımını ve organizasyonunu üstlendiği, kahvaltılı ‘workshop’ toplantısı Akra Barut Otel Athena Salonu’nda Antalya cemiyet hayatının ve iş dünyasının tanınan kadınlarının katılımıyla gerçekleşti.

Koronavirüs tedbirlerinden dolayı 250 kişilik salonda sadece 35 kişilik katılım oldu.Tüm oturma ve yeme-içme düzeninin pandemi kurallarına uygun olarak hazırlandığı kahvaltılı toplantıda Fatih Boyacı katılımcılarla ‘Access Consciousness’ (Bilince Erişim) konusunda bilgiler paylaştı.

Aktif katılımla gerçekleşen renkli toplantıda, insanların kendi hayatlarını ellerinde tutmasının, hayata olan bakış açılarını değiştirmelerinin nasıl pozitif sonuçlar doğuracağı, örneklerle açıklandı. 

Oldukça verimli geçen program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona ererken bir açıklama yapan Access Consciousness En Üst Seviye Eğitmen Fatih Boyacı, “Hayatımızda var olanları yok etmeden farklı bir realite oluşturarak, yaşamımızı nasıl daha kolay hale getirebileceğimiz hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Hem bizim, hem çok özel konuklarımız için verimli bir toplantı olduğuna inanıyorum” dedi. Access Consciousness Eğitmeni Gülay Ezgü ise, bundan farklı katılımcılarla ve farklı toplantılarla workshop çalışmalarına devam etme planlamaları içerisinde olduklarını söyledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto