Eski başkan yeniden aday!

22.12.2018 15:12

Kepez eski Belediye Başkanlarından Mehmet Atay, İyi Parti'den Kepez Belediye Başkanlığı aday adayı oldu.

Eski başkan yeniden aday!

Kepez Belediye Başkanlığı görevini 1999 ile 2004 yılları arasında MHP çatısı altında yürüten eski başkan Mehmet Atay, İyi Parti'den Kepez'e talip olduğunu belirterek, aday adaylığı başvurusunu yaptığını açıkladı. Vatandaşların artık değişim istediğini belirten Atay, İyi Parti'den aday gösterilmesi durumunda Kepez'de seçimi kazanacağını öne sürdü. 

Görevimi en iyi şekilde yapacağım

Sosyal medya hesabından 31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den Kepez aday adayı olduğunu açıklayan Atay, "Sevgili dostlar, birçoğunuzdan gelen istekleriniz üzerine emeklilik moduna bir ara vererek İYİ Parti Antalya İl Başkanlığına Kepez Belediye Başkan Adayı olmak için müracaatını yaptım. Artık söz İYİ Partimizde. Söz sizde. Söz Kepez halkında. Bana görev verilirse her şartta en iyisini yapmaya, en üst düzeyde başarmaya azami gayret göstereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Allah vatanımız, milletimiz, partimiz ve ailemiz için hayırlı olanı nasip etsin. Allah yardımcımız olsun. Başarmak için inanmak şarttır. Sizlere güvenerek çıktığım bu yolda sizlere ve kendime inancım en üst düzeydedir. Gerisi Allah kerim." mesajını paylaştı.

MHP'de kalmanın bir anlamı yok

2011 yılı Mayıs ayında MHP'den istifa eden Mehmet Atay yazılı olarak yaptığı açıklamada, partisinde kalmasının artık bir anlamı olmadığı gerekçesiyle MHP'den istifa ettiğini açıklamıştı. Kısa bir yazılı açıklama ile istifasını kamuoyuna duyuran Atay, "1970 yılından 1999 yılına kadar gönül bağı ile bağlı olduğum, 1999 yılından bugüne kadar aktif siyaset yaptığım Milliyetçi Hareket Partisi'nde kalmamın artık bir anlamı olmadığı düşüncesine vardığım için partimden istifa ediyorum" demişti.

Atay, 41 yıldır MHP'li olduğunu da sözlerine eklemişti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto