Doğru karışım için şehir şehir dolaşıyor 

08.10.2019 11:43

Antalya’da otuz yıldır organik tarım konusunda alternatif tıpın adresi Güleryüz Baharat işletme sahibi Murat Erdinç, Türkiye’yi karış karış dolaşıyor, kendi elleriyle organik ve ekolojik ürünleri toplayarak insanların sağlıklı yaşam günlerine sunuyor.

Doğru karışım için şehir şehir dolaşıyor 

Organik Tarım ve Ekolojik ürünler konusunda 30 yıldır Antalya'da hizmet veren Güleryüz Baharat doğru ürünlerin ve karışımların bilinçli bir şekilde müşterilerin yaşam kalitesine katkı vermek için çabalıyor.

İşletme sahibi Murat Erdinç, “1980 yılından bu yana dededen babaya, babadan oğula en iyisini sunmak için feyz edindiğimiz bir mesleğin erbabıyız. Onlardan aldığımız örf anane ve insan sağlığına önem verilmesi gerektiği noktasında ki duyarlılığımızı azaltmadan hatta daha da yukarıya taşıyarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz” dedi.

Erdinç, “En iyisini sunmak en büyük çabamızdır. Ülkemizin dağlarında, yaylarında, ovalarında, ırmak kenarlarında, çıkan bütün bitkileri kendimiz görerek ayıklayarak topluyoruz. Aynı sefa bitkisinden kekik otuna, kızılcıktan, ısırgan otuna kadar tüm karışım yapılacak ürünleri tek tek bizler yerinde görerek seçip özenle diğer ot ve bitkilerden ayırarak ellerimizle toplamaktayız.

Temin ettiğimiz bu bitkileri en iyi şekilde harmanlayarak hijyenleştiriyoruz ve ardından Teknokent’teki firmamıza toksit taramasını yaptırıyor ve çıkan rapor ile bu bitkilerin tüketimini sağlıyoruz.

Ümmin sistemde insan metobolizmasına zarar verecek hiçbir bitki karışımın satışını ve  önerisini asla yapmıyoruz, yapmamaktayız. Çıkan olumlu rapor doğrultusunda bizler bu karışımları vatandaşlarımıza sunuyoruz” diye konuştu.

Toplanan bitkilerin derlenmesi sonucunda aldıkları her raporun olumlu olduğunu belirten Murat Erdinç, “Bağışıklık sistemini düzenleyen tüm bitkilerimiz analiz edilmekte ve bunu da raporlayarak insanların kullanımıma sunuyoruz.

Hangi mevsim de hangi ürün hangi şehrimizde yetişiyor ve büyümekte biliyoruz. Kars’tan Mardin Kızıltepeye, Hakkari’den Yüksekovaya, Edirne'den Ilgaz ve Kaz Dağlarına, Hadim Aladağ’dan, Muş Patnos arasındaki bulanık çayına varana kadar tek tek buralara gidiyoruz ve kendi ellerimizle görerek bu taze ürünleri topluyor ve başında durarak toplatıyoruz.

Topladığımız tüm ürünlerimiz İl Sağlık Müdürlüğü'nün ilgili birimleri başta olmak üzere bağlı bulunduğumuz yerel yönetimin sağlıkla ilgili denetleyicileri sürekli bizleri denetlemekte ve ürünlerimizi kontrol etmektedir.

Tüm ürünlerimiz Akdeniz Üniversitesi Teknokent’te ilgili kontrol masalarınca analiz ediliyor ve onaylanmaktadır. İyinin en iyisini sunmanın çabası içerisindeyiz. Yıllarca bu anlayışla verdiğimiz hizmet iş yerimizi de bilinir bir adres yapmıştır” dedi. 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto