Bunu yollarda görürseniz şaşırmayın!

20.07.2019 12:18

Dünyanın otomotiv devleri 2030’lu yılların araçlarını dizayn ederken, trafikte zaman kaybetme sorununu aşmak için de önemli planlamalar yapıyorlar. 

Bunu yollarda görürseniz şaşırmayın!

Otomotiv sektöründeki geleceğe yönelik radikal değişiklikler, dünyada trafik sisteminin yakında radikal değişikliklere uğrayacağını gösteriyor.

Örneğin WV grubu yolların kapasite kullanımı konusunda endişe duyuyor ve daha fazla yolun inşa edilmesi gerektiği konusunda ısrar etmek yerine mikromobilite ürünlerini piyasaya sürüyor. 

Mikromobiller yollara çıkıyor

Dünyanın en büyük otomobil üreticisi olmaktan sürdürülebilir hareketliliğin önde gelen tedarikçisine giden yolda Volkswagen Cityskater üç tekerlekli scooter, Škoda'dan bir e-bisiklet , SEAT dan microaraba ve Audi'nin e-scooter yer almakta.

Volkswagen grubu mikromobilite kavramını ciddiye alıyor ve gelecekteki ulaşımı öngörüyor.

Hava kirliliği hassasiyeti 

VW Group şirketleri, dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin, daha iyi toplu taşıma sistemleri, korumalı bisiklet yolları ve daha geniş, daha iyi kaldırımlar tasarladığının farkında.

Aynı zamanda alanları verimsiz kullanan otomobillerin yavaş ama emin adımlarla sınırlandığını kabul ediyor. Elektrikli arabalar sıfır emisyon kaynağı olabilir, ancak içten yanmalı motorlu otomobillerle aynı alanı kaplarlar. 

Trafik anlayışı değişiyor

VW Grubu, “Yenilikçi araç kavramları ile insanların hareketlilik davranışlarını uzun vadede değiştirme ve sınırlı trafik alanından daha verimli bir şekilde yararlanma potansiyeline sahiptir " diyor.

Amfibi otomobiller geliyor 

çoğu otomotiv üreticisinin geleceğe yönelik hem karada hem de denizde giden amfibi araçlar üretmek bulunuyor. Neredeyse tüm büyük şehirlerde deniz veya su yolları mevcut.

Bu yüzden, trafikte sıkışmak yerine, nehrin veya su yollarının avantajlarından faydalanarak her yolculuğu amfibi araçlar ile yapmak mantığa son derece uygun. Üstelik denizden yapılan yolculuklar son derece keyifli oluyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto