Bugün karar günü! İşte günlük burç yorumlarınız

30.11.2019 09:01

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

Bugün karar günü! İşte günlük burç yorumlarınız

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 30 Kasım 2019 Cumartesi günlük burç yorumları…

Koç Burcu

Bugün gününüz yorgun geçecek. Çalışma saatlerinin uzun olması sebebiyle iş hayatınıza adeta engel oluyor. Ekonomik anlamda kârlı olmak istiyorsanız daha mantıklı davranmalısınız. Görüşmeleriniz size beklediğinizden farklı sonuçlar doğurabilir. Son zamanlarda artan eklem ağrılarınız için doktora gitmenizde fayda var.

 

Boğa Burcu 

Bugün özel hayatınızda karar gününüz. Partnerinize olan sevginizi belli etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz ancak oralı olmuyorsa yapacak bir şey yok. Geçmişi düşünün geçmiştekileri nasıl unuttuysanız bunu da o şekilde unutursunuz. Bu ara ekonomik olarak can kurtarıcı olanaksınız arkadaşlarınızın maddi sorunlarını çözeceksiniz.

İkizler Burcu 

Bugünlerde hayatınızı tekrardan düzenleme çabasındasınız ama telaşsız ve doğru kararlara varmak için kendinize zaman ayırın. Bazen çalışma hayatınızda yardıma ihtiyacınız oluyor. Çevrenizden yardım alırken dikkatli olmalısınız. Ekonomik olarak kaygılanmanız için henüz erken.

Yengeç Burcu

Özel hayatınızdaki gizlilik konusu bugünlerde ilişkinize zarar verebilir. Partneriniz gizliliğe önem veriyor ve onunla yaşadıklarınızı çevrenize anlamanızdan rahatsız oluyor. Daha dikkatli ve özenli olmalısınız. İş hayatınızda yoluna koymanız gereken şeyler biraz geçte olsa halledeceksiniz. Fazla cömert davranıyorsunuz fakat yakın çevrenizin size söylediği şeyleri dikkate almalısınız.

Aslan Burcu 

Bugün iş hayatınızla ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Günün başında buna hazırlıklı olmaya çalışın. Özel hayatınızda ise aradığınız aşkı bekleme düşünceniz devam ediyor. Ancak bunu bekleyerek bulamayacağınız farkına varmalısınız. Hayalini kurduğunuz hayatla şu anki hayatınız arasında büyük fark var. Bazı şeyleri değiştirmek tamamıyla sizin elinizde.

Başak Burcu 

Duygusal anlamda önemli kararların zamanı gelmiş olabilir. Alacağınız bu kararların ne kadarı doğru bunu zaman gösterecek. Sorumluluklarınızın bazılarını bugün halledeceksiniz. Maddi olarak kendinizi rahat hissedeceksiniz ve bütçenizi dengelemeyi başaracaksınız.

Akrep Burcu 

Şu sıralar iş hayatınızla ilgili önemli kararların zamanı gelmiş olabilir. Olağanüstü bir durum olmasa bile çalışma arkadaşlarınızdan bazıları için üzücü şeyler olabilir. Duygusal yapınızı kontrol altında tutmanız bazı sorunların ortadan kalkmasını sağlayacaktır. Unutkan yapınız maddi olarak sizi zora sokabilir.

Yay Burcu 

Özgürlüğü sevdiğiniz kadar ailenize de bağlı birisiniz. Sevgilinize bunu anlatmak onun kaygılarını ve var olan sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Bu aralar tasarruf yapmanız gerekebilir. Gelecek kaygısı ve harcamalar arasında çelişkide kalıyorsunuz. Gönlünüzü ortaya koyduğunuz ilişkilerde çok tutarlısınız.

Oğlak Burcu

Son zamanlarda iş hayatınızdaki sorumluluklarınız gittikçe artıyor. İş hayatınızda yaptıklarınız sizi fazlasıyla zorluyor fakat siz yine de çalışmayı çok seviyorsunuz. Ancak unutmamanız gereken başka sorumluluklarınız da var. Özel hayatınızda ise sevgilinizi kendi sezgilerinize göre yönlendirmek istiyorsunuz fakat o buna karşı çıkıyor.

Kova Burcu 

Bu aralar aşk hayatınızda aradığınız huzuru bulacaksınız. İş hayatınızda ise pek çok konuyu gözden geçireceksiniz. Bu durum sizin ne kadar gelişmiş olduğunuzu gösteriyor. Ekonomik konularda yakınlarınızdan destek alıyor olsanız da sorunları ilerleyen günlerde çözeceksiniz.

Balık Burcu 

Bir süredir telaşlı halleriniz devam ediyor. Acele etmeniz sizi hataya sürüklüyor. Yükünüz daha da artıyor. Bütçe hesaplamanız fazlasıyla gerçekçi ilerliyor. Son zamanlardaki parasızlık durumu sizi zora sokuyor. Ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız.  
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto