Bu parka ayakkabı ile girmek yasak

02.12.2019 20:38

BB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Burada yürümeden Meclis'e gelme" diye espri yaptığı Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Şifa Bahçesi ismi verilen o alanı tanıttı.

Bu parka ayakkabı ile girmek yasak

İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, sosyal medya hesabından 'Burası Türkiye'nin ilk ayakkabısız girilen parkı' notuyla paylaştığı video ile Esenler Şifa Bahçesi'ni tanıttı.

Göksu bahçeye nasıl girileceğini uygulamalı anlattı. Ceketini ve ayakkabılarını çıkartıp parkta yürüdü. Esenler Şifa Bahçesi'nin 'şifa' dağıtacağını söyledi:

"Burası Türkiye'nin ayakkabısız girilen ilk parkı. Burası dinlenmek ve sohbet etmek amaçlı bir mekân olduğu gibi aynı zamanda terapi ve sağlık açısından da çok önemli bir mekân. Değişik kumlardan, materyallerden ve metallerden oluşan yürüyüş parkuru var. Bu yürüyüş parkurunda yürüdüğünüz takdirde bütün vücut sistemi ayakların altında. 

Ayakların altındaki sisteme terapi yaptığı için bir şifa kaynağı olarak görülüyor. Bütün İstanbulluları ve sesimizi duyan kardeşlerimizi parkta yürümeye davet ediyorum."

Kaynak: sondakika.com

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto