Boğa burcu dikkat! Karşına yeni fırsatlar çıkabilir

14.12.2019 08:30

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

Boğa burcu dikkat! Karşına yeni fırsatlar çıkabilir

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 14 Aralık 2019 Perşembe günlük burç yorumları…

 Koç Burcu

Güne huzursuz bir ruh halinde başlayabilirsin ancak üzerinde çalıştığın işlerle alakalı verimli tespitlerde bulunacağın, işine yaramayan yönlerini düzelteceğin, ortaklık yaptığın kişilerle iyi iletişim kurabildiğin bir gün olacak.
 

 Boğa Burcu 

Yurt dışı, yüksek lisans gibi kendini geliştirmeye yönelik alanlarda karşına yeni fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirirken birçok faktörü gön önünde bulundurduğuna emin olmalısın. Eşinle veya sevgilinle bir seyahat planı gerçekleştirebilirsiniz.
 

 İkizler Burcu 

Finansal ve maddi konularda zorluk çektiğin bir gün olabilir. Gereken yardımları çevrende sana destek verecek insanlardan bulabilirsin. Ayrıca bugün dengeni korumada güçlük çekebilirsin. Yine sana faydası dokunacak insanlar yakınında bulunuyor.
 

Yengeç Burcu 

Yarım kalan işlerini halletmek için oldukça uygun bir gün seni bekliyor. Yeni bir girişim veya yeni bir iş için sorumlu ve kararlı davranarak isteklerini kolayca gerçekleştirebilirsin. Senin için oldukça hızlı bir gün olacak.

Aslan Burcu 

Bugün ailenle ilgili konularla meşgul olabilir aldığın kararları uygulamaya koyma yoluna gidebilirsin. İşlerin sonuçlanması konusunda farklı çözüm ve önerilere kapalı olmamalısın. Bir başkasının fikri yeni kapılar açmaya yardımcı olabilir.
 

Başak Burcu 

Gün içinde aldığın kararları uygularken aceleci ve kararsız davranmamalı, ani kararlar almaktan geri durmalısın. İntenet ve sosyal medya üzerinden alışveriş yapmayı düşünüyorsan, bir daha düşünmelisin çünkü sonucu seni pek memnun etmeyebilir.
 

Terazi Burcu 

Bugün iletişim alanında oldukça aktif olduğun bir gün. Okul, işyeri, kurs gibi yerlerden arkadaşlarınla keyifli zamanlar geçirebilir ve birbirinizi tanıyabilirsiniz. Akşama doğru kişisel yeteneklerini sergileyebilirsin.

Akrep Burcu 

Aldığın kararlarda ve tüm davranışlarında sorumlu hareket etmen bugün için oldukça önemli. Ev hayatında daha önce başlamış bir sorun çözüme kavuşabilir ve her şey yoluna girebilir. Sabırlı ve sakin kalmaya özen göstermelisin.

 Yay Burcu

İşlerini yerine getirirken kişisel isteklerini göz ardı etmemelisin. Bulunduğun konumu avantaj olarak kullanmalı hayattan keyif almayı unutmamalısın. Büyük işlere atılmaktan korkmana gerek yok. İyi sonuçlar getireceğinden emin olabilirsin.

Oğlak Burcu

Yoğun iş temposu nedeniyle yaşadığınız yorgunluk, üstesinden geldiğiniz bütün o işleri gördüğünüz zaman geçecek. Çalışırken karşınıza çıkan engelleri görmezden gelmeye çalışın. Mümkün olduğunca hedefe odaklanın.

 Kova Burcu

İnsanlarla kurduğunuz iletişimin son derece iyi olduğu bir gün. Bugün bu yeteneğinizi olumlu yönde kullanmanız iş, arkadaşlık, ikili ilişkiler alanlarının tamamında olumlu gelişmeler getirebilir. Aktif ve sosyal olmanız gereken bir gün
 

Balık Burcu 

Aklınıza gelen ve uzun zamandır sevdiklerinizle paylaşmayı düşündüğünüz yaratıcı fikirleri onlarla paylaşmalı ve desteklerini alacağınızdan emin olmalısınız. Bu fikirler yeni ufuklar açacak bu da güzel başlangıçlar yapmanı sağlayacaktır.

Kaynak: Haber Port

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto