Nefesi taze tutmak ve plak oluşumunu engellemek için kullanılan ağız çalkalama sularını birden fazla amaç için kullanabilirsiniz.

Ayak mantarlarından kurtulmak için

Ayaklarınızı 20 dk boyunca ağız çalkalama suyu karıştırılmış suda bekletirseniz mantarlardan kurtulabilirsiniz ve mantar oluşumunu engelleyebilirsiniz.

Tuvalet temizliği

Tuvalete dökeceğiniz bir miktar ağız çalkalama suyu hem kötü kokuları giderecek hem de hijyenik bir alan sağlayacaktır.

Böcek ısırıklarında acıyı geçiriyor

Böcek ısırıklarıyla karşılaştıysanız ağız çalkalama suyunu o bölgeye sürün. Bu işlem acıyı ve yanma hissini yok edecektir.

Deodorant görevi görüyor

Pamuğa biraz ağız çalkalama suyu döküp koltuk altınıza sürerseniz hem deodorant görevi görecektir hem de terlemeyi azaltacaktır.

Bit ve pirelerden kurtulun

Ağız çalkalama suyunu ve sirkeyi eşit miktarda bir sprey şişesinde karıştırıp saçınıza uygularsanız ve bir süre bone takıp bekletirseniz bitlerden kurtulursunuz. Bu işlemi kesin sonuç elde edene kadar devam ettirmelisiniz. Ayrıca evcil hayvanlarınızda pire problemiyle karşılaşıyorsanız sevimli dostlarınızı yıkarken kullandığınız şampuanın içerisine ağız çalkalama suyu ekleyin ve pirelerden kurtulun.

Yüz temizliği

Antiseptik özelliği bulunan ağız çalkalama suyunu düzenli olarak yüzünüze uygularsanız harika ve temiz bir cilde sahip olursunuz.

Diş fırçası temizliği

Diş fırçasında biriken bakterileri yok etmek için ağız çalkalama suyu dolu bir kabın içerisinde diş fırçanızı bekletin. Fırça ilk günkü haline dönecektir.

Ekran temizliği

Telefonunuzun ekranında oluşan lekeleri temizlemek için ağız çalkalama suyunu kullanabilirsiz.

Morluklardan kurtulun

Vücutta oluşan morlukların kısa sürede geçmesi için ağız çalkalama suyunu, bir pamuk yardımıyla morluğun üzerine sürün. Buradaki kan akışı hızlanacağından cildiniz daha çabuk kendini onarır.

Diş ağrısına çözüm

Diş ağrılarından kurtulmak için ağız çalkalama suyuyla günde üç kez gargara yapın.

Su toplayan kabarcıkları geçiriyor

Su toplanan bölgenin enfeksiyon kapmaması için bir pamuğa ağız çalkalama suyu döküp kabaran bölgeye uygulayın kısa sürede geçirecektir.

Çöp kokularına son

Bir kağıt havluya bir miktar ağız çalkalama suyu döküp çöpün kenarına koyarsanız, kısa süre içinde kötü kokulardan kurtulursunuz.

Ağız bakımı

Ağız kokusu ve ağızda oluşan bakterileri engellemek için çalkalama suyuyla gargara yapın. Bunun sonucunda nefesiniz tazelenecek ağzınız temizlenecektir.