Antalya'nın en iyi böcek ilaçlama firmaları

01.07.2019 12:02

Antalya'nın son dönemde gündemine oturan en önemli konularından biri de böcek sorunu. Antalya'da henüz çözüm bulunamayan sivrisinek ve böcek sorunu için en iyi yol ilaçlama yaptırmak. İşte Antalya'nın en iyi ilaçlama şirketleri.

Antalya'nın en iyi böcek ilaçlama firmaları

Antalya'nın en büyük problemlerinden biri sinek ve böcekler. Böcekler verdikleri rahatsızlığın yanı sıra hastalık saçmaları nedeniyle de tehlikelidir. 

Geceleri uykumuzdan uyandıran, kendi evimizde tedirgin dolaşmamıza neden olan böceklerden nasıl kurtuluruz? 

Bunun en kalıcı yöntemi ilaçlama yapmaktır. 

MYGazete sizler için Antalya'nın en iyi böcek ilaçlama şirketlerini araştırdı. 

1. Lara ilaçlama: 

Lara ilaçlama Antalya'nın en iyi ilaçlama şirketlerinin başında yer alıyor. 

 Kundu, Lara, Konyaaltı, Side, Tekirova, Alanya, Belek bölgesinde hizmet veren şirket, kreşler, fabrikalar, yurtlar, evler, restaurantlar, bahçeler, ofisler için çalışıyor. 

Telefon: +90 545 814 07 07

2. Kaptan ilaçlama:

Kaptan ilaçlama Antalya Muratpaşa bölgesinde hizmeti veriyor. Böcek dışında, akrep, salyangoz, bit, pire, kene ilaçlama hizmetleri de veren şirket Antalya'nın en iyi ilaçlama şirketleri arasında bulunuyor. 

Telefon: +90 542 431 37 85

3. Saygın ilaçlama: 

7/24 ilaçlama hizmeti veren firma, ilaçlama sonrası böcek sorunun çözümüne dair garanti veriyor. Standart zararlıların dışında diğer böcekler için de ilaçlama yapıyor.

Telefon:  +90 242 244 15 80

               +90 542 478 07 07

4. Hakan Böcek ilaçlama:

Hakan Böcek İlaçlama Antalya bölgesinde hizmet veren en iyi firmalardan biri. Başarısına güvenen firma, böcekler için kesin çözüm garantisi veriyor. Ayrıca ilaçlama ile ilgili tüm sorunlarınızla yakından ilgileniyor, sorularınıza cevap bulmanıza yardımcı oluyorlar. 

Telefon: +90 536 425 88 11

5. Basis ilaçlama: 

Haşerelere kaşı otel, motel, tatil köyleri, turizm merkezleri, evler, işyerleri, restaurantlar, gıda depoları, hastaneler, resmi kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar uçaklar, gemiler gibi yerlerde W.H.O ve F.A.O normlarında genel haşere (hamamböceği, kakalak, kalöriferböceği. bit, pire, güve, tahtakurusu, örümcek, karınca, yılan, akrep, fare, vb.) mücadelesi yapan firma, bu konuda Antalya'nın en iyileri listesinde yer alıyor. 

Telefon: +90 242 244 10 09

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto