Antalya'da mezarlıkta bayram ziyareti hüsranla sonuçlandı!

12.06.2019 12:06

Antalya'da geçtiğimiz hafta en hüzünlü ziyaret Kurşunlu Kent Mezarlığı'nda gerçekleşti. Kaybettikleri yakınları ve sevdikleriyle bayramlaşmak için mezarlığa gelen vatandaşlar, mezarları sulamak için su bulamadı. Yanlarında getirdikleri şişelerle mezarları sulamak zorunda kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Antalya'da mezarlıkta bayram ziyareti hüsranla sonuçlandı!

Antalya'da Ramazan Bayramı'nda Kurşunlu Kent Mezarlığı'na yakınlarını ve sevdiklerini ziyaret etmek için gelen vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında hüsrana uğradılar.

Sevdiklerinin mezarlarını sulamak isteyenler mezarlıkta yaşanan su sıkıntısı nedeniyle su bulamadılar. 

Bayram sebebiyle büyük yoğunluk yaşanan mezarlıkta, vatandaşlar yakınlarının mezarlarını sulamak için yanlarında getirdikleri damacana ve su şişeleriyle yetinmek zorunda kaldı. 

"Zor durumda kaldık" 

Kaybettikleri sevdikleriyle bayramlaşmaya gelen vatandaşlar yaşanan su sıkıntısına tepki gösterdi.

Yakınının mezarını sulamak istediğini ancak çeşmeden su akmadığını, mağdur olduğunu söyleyen bir kişi, "Bayram günü sevdiklerimizi ziyaret etmek için çiçek ve su ile buraya geldik.

Yanımızdaki su yetmeyince buradaki çeşmelerden su doldurmak istedik ancak sorun yaşadık. Zor durumda kaldık. Yetkililerin bir an önce bu konuyla ilgilenmesini istiyoruz" dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto