Antalya'da kazaya davetiye!

30.07.2019 15:28

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Kuşkavağı Mahallesindeki ana caddeden karşıya yaya geçidi olmadığı, ortadaki refüjün de yapım hataları nedeniyle tehlike saçtığı öne sürüldü.

Antalya'da kazaya davetiye!

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Kuşkavağı Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki ana caddeden karşıya geçebilmek için bir yaya geçidi dahi olmadığını, yoldaki refüjün da çok yüksek olması nedeniyle insanların ayağının takılarak ana caddeye düştüklerini ve araçların altında kalma tehlikesi yaşadıklarını vurguladı.  

"İlla birilerinin ölmesi mi lazım" 

Ana caddedeki görüntüleri sosyal medya hesaplarından yayınlayarak soruna dikkat çekmeye çalışan Kuşkavağı Mahallesi sakinleri, “O çalışmalarınızı bu sorunu düzeltmek için de yaparsanız memnun oluruz. İlla ki birilerinin ölmesi mi lazım bu saçma sapan yolda” şeklinde bir mesaj yayınladılar. 

"Birçok kez başvuruda bulunduk"

Yıllardır Büyükşehir Belediyesi’ne birçok kez bu konuda başvuru yaptıklarını ancak bir sonuç alamadıklarının altını çizen vatandaşlar, “Mahallemizde vatandaşların trafikte hayatlarını yitirmemeleri için yeni düzenlemeler yapılması gerekiyor. Birileri ölmeden bu çalışmaların yapılması lazım” dediler.

Fotoğraflarda açıkça görülüyor

Vatandaşların yayınladıkları fotoğraflarda da, geniş ve işlek yolların ortasında yayaların caddeyi iki aşamalı geçebilmesi için yapılmış dar kaldırım görülüyor.

Yaya geçidinin olmadığı yoldaki refüjün bazı yerlerinde hasarlar olduğu ve yükseklik farklılıkları bulunduğu açıkça fark ediliyor. 
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto