İçinde bulunduğumuz Mayıs ayının ikinci haftasında yeniden yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Antalya Barosu’nun tanınmış avukatlarından, eski hakim Seher Afyoncu’nun ardından iki genç avukat daha kanser illetine yakalanarak yaşamını yitirdi. Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, ardı ardına yaşamını yitiren genç avukatların acı haberini sosyal medyadan duyurduğu paylaşımında, “Antalya Barosu ailesi için ağır ve kara günler” ifadesini kullandı.

Av. Ömer Barış Yarlığan da genç yaşta veda etti

Avukat Seher Afyoncu’nun yaşamını yitirmesinin ardından Antalya Barosu avukatlarından Duygu Yarlığan’ın eşi, Avukat Ömer Barış Yarlığan da genç yaşta yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetti. Ömer Barış Yarlığan’ın cenazesi Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, sosyal medya hesabından genç avukatın hayatını kaybetmesini duyurarak, “Bugün Antalya Barosu ailesi için çok ama çok acı, ağır bir gün. Amansız hastalık, genç meslektaşımız Av. Ömer Barış Yarlığan'ı aramızdan aldı. Hepimizin başı sağ olsun. Işıklar içinde uyu Barış'ım...” paylaşımını yaptı.

Avukat Türkan Demirci’nin acı haberi geldi

Ancak Antalya Barosu’nun üzerine çöken kara bulutlar Av. Ömer Barış Yarlığan’ın yaşamını yitirmesiyle kalmayacaktı. Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, önceki gün sosyal medya hesabından yine genç bir üyesi olan Avukat Türkan Demirci’nin vefat haberini verdi. Antalya Barosu’nun en genç avukatlarından olan Türkan Demirci de, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşmüştü. Baro Başkanı Balkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Antalya Barosu ailesi için ağır ve kara günler... Amansız hastalık bu kez de ömrünün baharındaki meslektaşımız Av. Türkan Demirci’yi aramızdan aldı. Hepimizin başı sağolsun. Işıklar içinde uyu sevgili Türkan…” mesajını attı. Türkan Demirci’nin de Manavgat’ta toprağa verildiği öğrenildi.

Avukat Gülcihan Türe’nin acı günü

Baro Başkanı Balkan genç üyelerinin birbiri ardına vefat haberlerini verdiği sosyal medya hesabından dün de acı bir mesaj yayınladı. Balkan yayınladığı mesajında, “Antalya Barosu ailesi olarak üzerimize karabasan çöktü. Az önce de, Antalya Barosu'nun temel dinamiklerinden olan, TBB Delegemiz, 2013/2017 TBB YK üyesi Av. Gülcihan Türe'nin babasını kaybettik. Çok üzgünüz. Başınız sağolsun üstadım. Babanız ışıklar içinde uyusun” paylaşımını yaptı.