Antalya Fazıl Say ile buluştu

27.06.2019 10:54

Antalya'da düzenlenen Akra Caz Festivali ikinci senesini kutladı. Festivalde sahne alan ünlü sanatçı Fazıl Say birbirinden güzel parçalarını çaldı. Seyircilerin de keyifle dinlediği ve yoğun ilgi gösterdiği konser büyük bir çoşkuyla ve alkışlarla sona erdi. Antalya'da sevenleriyle buluşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen sanatçı, Truva adlı eserini Antalya'da ilk kez caz sahnesinde çaldı.

Antalya Fazıl Say ile buluştu

Bu yıl Antalya’da ikincisi gerçekleştirilen Akra Caz Festivali’nde Fazıl Say sahne aldı. Dünyaca ünlü piyanist ve besteci parçalarını sevenleri için çaldı. Yoğun ilgi gören sahne performansı, seyircileri büyüledi.

Antalya’da dinleyicileriyle buluşan Fazıl Say, konsere başlamadan önce Truva Sonatı adlı eserini anlatarak ilk kez Antalya’da seslendireceğini ve bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Konserin ilk yarısında ise güçlü yorumu ve piyanodaki ustalığı ile son eserinde yer alan Truva Sonatı adlı eserini seslendirdi. Konserin ikinci yarısında ise yine son eserinden İzmir Süiti’ni çaldı.

Konser büyük bir çoşkuyla ve dinleyicilerin temposuyla devam ederken enerji dolu, keyifli anları yaşamaya sahne oldu.

Summertime, Paganini, Jazz ve Alla Turca gibi caz eserlerini yorumlayan ünlü sanatçı alkışlara boğuldu. Konser sonrasında yeniden sahneye çıkan Fazıl Say, son olarak Karatoprak adlı eserini bis parçası olarak çaldı ve konserine burada son verdi.

Fazıl Say :“Truva'yı Antalya’da ilk kez Akra Caz sahnesinde sizlerle buluşturmak çok güzel" 

Antalya’da tekrar dinleyici ile buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren ünlü sanatçı, “Türkiye’de birçok şehirde Truva adlı eserimi seslendirdim. Antalya’da da ilk kez burada, Akra Caz Festivali’nde sizler için çalacağım. Bu sahnede sizlerle birlikte olmak büyük keyif. Bu gece sizlerle bu güzel festivalde yer almak çok güzel.” dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto