8 Aralık günlük burç yorumları

08.12.2019 08:40

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

8 Aralık günlük burç yorumları

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 8 Aralık 2019 Perşembe günlük burç yorumları…

 Koç Burcu

Son zamanlarda özel hayatınızda bazı dengesizlikler yaşıyorsunuz. Bunun sebebi kafanızın karışmış olması. Duygularınızı ve mantığınızı birbirinden farklı olarak ele almalı ve sonunda içinizden geleni yapmalısınız.
 

 Boğa Burcu 

Son zamanlarda iş hayatınızda her zaman olduğunuzdan biraz daha agresif davranıyorsunuz. İş arkadaşlarınız her ne kadar bu durumdan şikayetçi olsalar bile size bunun hakkında herhangi bir şey söylemiyorlar. Ancak siz biran önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.
 

 İkizler Burcu 

Son zamanlarda hayat enerjiniz oldukça üst seviyelerde. Bu durum size yakın olan herkes için son derece güzel bir olay olarak görülüyor. Çevrenizdekilerin yüzünü güldürme konusunda oldukça başarılısınız.
 

Yengeç Burcu 

Normal koşullarda her ne kadar sabırlı biri olmasanız bile hayatınızın bu döneminde bazı şeyler için dişinizi sıkmanız gerekecek. Hem kendi huzurunuz hem de sevdiklerinizin huzuru için sabretmeniz gerekecek.

Aslan Burcu 

Aşk hayatı içerisinde izlediğiniz strateji karşınızdaki insanın çok fazla yıpranmasına neden oluyor. Karşınızdakine bir şeyleri anlatabilmek için yaşaması gerektiğini düşünüyor ve davranışlarınızda doğal olmayan değişiklikler yapıyorsunuz. Biran önce bu tutumdan vazgeçmelisiniz.

Başak Burcu 

Karakteriniz yönetici olmaya çok uygun. İş hayatınızda bir gün yönetici pozisyonuna geleceğinize şüphe yok. Ancak bu konuma gelebilmek için şu an içinde bulunduğunuz pozisyonunuzda mümkün olan tüm başarıları elde etmeniz gerekiyor.
 

Terazi Burcu 

Hayatınız bugün farklı bir yöne doğru evrilebilir. Uzun zamandır gergin olan hayatınız artık çok daha olumlu bir yöne doğru seyredebilir. Bu yüzden bugün biraz daha gevşemeli ve üzerinizdeki siniri yumuşatmaya çalışmalısınız.
 

Akrep Burcu 

Sevdiğiniz kişiye karşı olan tutumunuz onu çok mutlu ediyor. Fakat kendinizi ona biraz daha bırakırsanız sanki yarın sizin elinizi bırakacağını düşünüyorsunuz. Bu şekilde mutlu olmanız çok daha zor bir hal alıyor. Eğer onun size olan sevgisinden şüpheniz yoksa kendinizi onun kollarına bırakın ve mutlu olun.

 Yay Burcu 

Karakteristik olarak oldukça sakin ve yumuşak bir yapınız olmasına karşın, sinirlendiğinizde çevrenizdeki insanları son derece kırıcı sözler sarfedebiliyorsunuz. Çevrenizdeki insanların da sizinle ilgili tek şikayeti de bu özelliğiniz. Bu kötü özelliği en azından dizginlemeyi deneyebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Şimdiye kadar yaşadığınız ilişkilerinizin  çoğunun bitmesindeki sebep sizin soğuk tavırlarınız olmuştu. Şu an içinde bulunduğunuz ilişki de yine aynı sebepten bitme yoluna doğru gidiyor. Sevdiğinizi bilmenize rağmen ona soğuk davranmaya devam ediyorsunuz. Artık hatalarınızdan ders çıkarma zamanı geldi.

 Kova Burcu

İş hayatınız ile ilgili olarak önemli gelişmelerin yaşanacağı bugün içerisinde dikkatinizi tümüyle yaptığınız işe vermelisiniz. Yeni kararlar almak durumunda kalabileceğini bugünü en verimli şekilde geçirmeyi denemelisiniz.

Balık Burcu 

Sizin karakteristik özellikleriniz arasında size en çok zarar vereni maddi hesaplamanızı doğru yapamıyor olmanız. Ay sonuna kadar harcamanız gereken parayı 1 gün içerisinde harcamaktan asla çekinmiyorsunuz. Bu sizi ilerleyen günlerde sıkıntıya sokuyor. Kendinizi bu konuda daha tutumlu davranmaya zorlamalısınız.

Kaynak: Haber Port

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto