25 Kasım günlük burç yorumları

25.11.2019 08:45

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

25 Kasım günlük burç yorumları

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 25 Kasım 2019 Pazartesi günlük burç yorumları…

Koç burcu 

Gerçekleştirdiğiniz önemli bir görüşmede dilediğiniz sonucu alamamış olabilirsiniz. Hemen karamsarlığa kapılmamalı, isteğinizi korumalı ve sonucu bir şekilde alacağınızdan emin olmalısınız. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmeli, beklenmeyen harcamalara karşı daima hazır olmalısınız.

Boğa burcu 

Özel hayatınızda meydana gelen birtakım yenilikler sizi heyecanlandırıyor. Kalbiniz birden bire çarpmaya başlayacak, ruhunuz hareketlenecek, her mevsim size yaz gelecek. İş hayatınızdaki monotonluk, yaşadığınız gerginlikleri aşkınızla atmayı başaracaksınız.

İkizler burcu 

İşinize ilişkin uzunca bir süredir beklediğiniz yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Bu konu hem sizi hem de çevrenizdekilere büyük bir mutluluk yaşatacak. Son zamanlarda birikimlerinizde ciddi bir azalma mevcut ve bu konu sizin her ne kadar canınızı sıksa da yapabileceğiniz pek bir şey varmış gibi görünmüyor.

Yengeç burcu 

Bu günlerde yaptığınız işten duyduğunuz memnuniyeti bir kere daha açıkça hissedeceksiniz. Sevmediğiniz bir işi yapmaktan nefret ediyor, olaya tamamen para odaklı yaklaşmıyorsunuz. Duygularınızı dinleyerek başarıya ulaşmanız kuvvetle muhtemel. Aynı durumu özel hayatınızda da uygulayarak mutluluğun formülünü keşfedebilirsiniz.

Aslan burcu 

Para sizin için çok da önemli değil ancak mevcut geliriniz de geçinmeniz için yeterli değil. Bu çelişki sizi problemlerin içerisine sürükleyebilir. Harcamalarınızdan kısıp olanla yetinmeyi, gözünüzü yüksekte tutmayı öğrenmelisiniz.

Başak burcu

Özel hayatınızla ilgili oldukça hareketli bir güne başlıyorsunuz. Uzunca bir süredir beklediğiniz haberler yavaş yavaş gelmeye başladı. Özellikle de sabah saatlerinde güne güzel haberlerle başlayacak, iş arkadaşlarınızda birisiyle ilgili gelişme alarak aile içi toplantıda sorunları çözeceksiniz.

Terazi burcu

Maddi gelişmeler canınızı bir hayli sıkıyor. Şu sıralar maddi yükünüzün üzerine yenileri ekleniyor. Ailenizden istediğiniz halde yeterli desteği alamamanın buhranı söz konusu ancak bu konuda gurur yapmamalısınız.

Akrep burcu 

Son günlerde özel hayatınızdaki problemlere çizik çekmeli, yeni sayfa açarak sevdiğinizin gönlünü almalısınız. Partnerinizle kalıcı sorunlar yaşadığınızı düşünüyor ancak olayların bu raddeye gelmesinde sizin etkiniz oldukça yüksek. Karşınıza çıkacak maddi olanakları değerlendirmeli, yatırım yaparak yüksek gelirler elde etmeyi hedeflemelisiniz.

Yay burcu 

İşle ilgili yaşadığınız kaygıları sonlandırmalı, beklediğiniz başarıyı kucaklamalısınız. Üstünüz sizi seviyor ve yakınlarınız da sizinle iftihar ediyorlar. Kendinizi duygusal olarak güçlü hissedeceğiniz bir döneme girdiniz ve partnerinize bunu hissettirmeyi başardınız. Önünüzdeki tek engel sizsiziniz gibi görünüyor.

Oğlak burcu

Maddi olanaklarını genişletecek bir gelir kapısı açılacak. Doğru karar vermeniz halinde uzunca bir süre rahatlayabilirsiniz. Özel hayatınızdaysa ilişkinizi dilediğiniz gibi yaşayamıyor, problemlerin üstesinden gelemiyorsunuz. Bunun sebebiyse çevrenizdekilerin etkisinde çok fazla kalmanızdan kaynaklanıyor.

Kova burcu 

Şu sıralar yakın çevrenizden önemli ziyaretler gelmeye başladı. Uzunca bir süreden sonra geniş katılımlı bir aile toplantısı gerçekleştirmeniz kuvvetle muhtemel. Özellikle de maddi konularda önemli kararlar alınabilir. Partnerinizden beklediğiniz hamle gelmiyor ancak onu anlayıp, zaman tanımalısınız.

Balık burcu

Sevgilinizi oldukça zor durumda bırakıyor, istediğinizi belli edemiyor, karşınızdaki kişinin yıpranmasından başka bir işe yaramıyorsunuz. Maddi harcamalarınızın artması da en büyük problemler arasında yer alıyor. Ailenizle olan ilişkilerinize de dikkat etmeli, duygusal beklentileri karşılamalısınız.
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto