14 Kasım günlük burç yorumları

14.11.2019 08:45

Astrolojik yıldız falınız gündelik hayatınıza nasıl bir yön veriyor? İşte gündelik hayatta karşılaşacağınız olayları veya duygu durumlarını öğreneceğiniz günlük burç yorumlarınız.

14 Kasım günlük burç yorumları

Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 13 Kasım 2019 Perşembe günlük burç yorumları…

Koç burcu

Aşk hayatınızda karşı karşıya kaldığınız problemler ilerleyen süreçlerde yerini rahatlığa bırakacak. Risk almayı seven yapınız var ancak temkinli davranmanızda fayda var. Bazı sorumlulukları kaldıramayabilirsiniz. Bu süreçte ılımlı olmanız problemlerin üstesinden gelmenizi sağlayacaktır.

Boğa burcu

Aile içerisinde yaşanacak bir gelişme seyahate çıkmanızı gerektirebilir. Ailenizle ilgili ani gelişmelere daima hazır olmalısınız. Maddi konularda yaptığınız küçük girişimlerin meyvesini yemeye başlayıp uzun vadeli yatırımlar için harekete geçmeye başlayacaksınız. Özel hayatınızdaysa içinize attığınız sorunlar büyük problemleri beraberinde getirebilir.

İkizler burcu 

İş hayatınızda oldukça hareketli bir güç geçireceksiniz. Yoğun bir tempoda çalışacağınız için başınızı kaldıramayacaksınız. Özel yaşantınızdaysa geçmişinizin peşini bırakmaması sevgilinizle zaman zaman aranızın açılmasına sebep olabiliyor. Geçmişe bir çizik çekip önünüze bakmalısınız.

Yengeç burcu

Hafta içerisinde işinize ilişkin elde ettiğiniz başarılar motivasyonunuzu bir hayli arıtıyor. İş alanında akılcı çözümler yürütmeli ve problemlerin üstesinden gelmeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşantınızda moralinizi bozabilecek birkaç yeni gelişme söz konusu olsa da, ciddi bir problem görünmüyor.

Aslan burcu 

Yakın çevrenizdeki kişilere olan sevgi bağlarınız bir hayli güçlü. Bu durum zaman zaman çevreniz tarafından abartılı olarak algılanıyor. İş hayatınızdaysa zorlu bir süreç sizi bekliyor ancak sonunda kazanan siz olacaksınız.

Başak burcu

Son günlerde yaşadığınız yoğunluk başınızı bir hayli ağrıtıyor ve kendinize yeteri kadar vakit ayıramıyorsunuz. Maddi konularda ne kadar sıkışık olursanız olun sağlığınızı ihmal etmemeli, sorunları kafanıza takmamayı öğrenmelisiniz.

Terazi burcu

İsteksiz ve agresif olduğunuz bu günde mutsuzluğunuz yüzünüze de yansıyor. İşyerinizde başınızı ağrıtacak bir problem yok ve sorunlar sizin için kapanmış gibi görünüyor. Aşk hayatınızda daha ılımlısınız ve yaşadığınız sorunları büyük ölçüde çözmeyi başardınız.

Akrep burcu

Hayatınızda genel manada yaşadığınız sorunlar sebebiyle kendinizi çok fazla yıpratmamalısınız. İlişkilerinizde yıpranmamalı ve bazı davranışları zorla yapmak yerine dilediğiniz gibi davranmalısınız. Başlarda sizi kabul etmesi zor olsa bile uzun vadede sizi anlayacaklardır.

Yay burcu

Sosyal yaşam bağlarınızı minimum seviyeye çektiniz ve önceliğinizi işe verdiğinizi açık bir şekilde gösterdiniz. Kafanızı her ne kadar bu yöne doğru çevirseniz de bazı zamanlar istekleriniz dilediğiniz gibi olmayabilir. Başarı tek hedefiniz olmamalı. İşi yaşamak ve sosyal hayat arasındaki dengeyi kurmak başarının altında yatıyor olabilir.

Oğlak burcu

Gün içerisinde sıcaklık değişimlerinin oldukça fazla olması sebebiyle soğuğa hazırlıksız yakalanabilir ve hasta olabilirsiniz. Bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabileceğinizi göz önünde bulundurarak yanınızda daima bir ceket bulundurun. İş yaşamınız sebebiyle ihmal ettiğiniz aile yakınlarınızla sevimli bir yemek planı yapabilirsiniz.

Kova burcu

Maddi süreç sizin için önem taşımıyor olsa da, harcamalarınızı kontrol etmemeniz büyük problemler yaşamanıza sebep olabilir. İş konusunda herhangi bir problem olmasa dahi çevrenizdeki bazı iş arkadaşlarınızın art niyetini fark etmeye başladınız. Bu konuda herhangi bir hamlede bulunmamalı, yalnızca işinize odaklanmalısınız.

Balık burcu

İş hayatınızla ilgili aldığınız üzücü bir hadise günlük yaşantınızı baştan aşağı etkileyebilir. Özel hayatınızdaysa aradığınız kişi nihayet kapınızı çaldı. Onu tam anlamıyla mutlu etmeye çalışsanız dahi eksiklikleri hissetmeye başlamanız kısa sürecek.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto