Günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor?

İşte 13 Kasım 2019 Perşembe günlük burç yorumları…

Koç Burcu

Son zamanlarda git gide daha da artış gösteren iş temposu fiziksel ve ruhsal olarak yorulmanıza sebep oldu. İlerleyen günlerde dinlenmek için fırsatınız olabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

Boğa Burcu

Bugün sizin ve sevdikleriniz için oldukça verimli bir gün olacak. Onlarla güzel vakit geçirmek adına elinizden geleni yapmalı ve güzel anılar biriktirmelisiniz. Zira ilerleyen günlerde onlarla çok fazla zaman geçiremeyebilirsiniz.

İkizler Burcu

Hafta sonunda dinlenerek keyif yapmayı hedeflediğinizi biliyoruz ancak bu biraz zor bir ihtimal olarak görünüyor. İş yerinizde çıkabilecek sorunları ancak siz önleyebilirsiniz. Bu da kimi zaman fazla mesai yapmaya sebep oluyor.

Yengeç Burcu

Gün içinde gereksiz tartışmalara girerek keyfinizi kaçırmamalısınız. Üzerinizdeki pozitif enerjiyi düşürmemeli ve işinize odaklanmaya devam etmelisiniz.

Aslan Burcu

Hafta başlamadan önce enerjinizi gerektiği kadar depolamalı ve tüm hafta harcayacak şekilde beklemelisiniz. Bu hafta sonu sizin için çok güzel geçti. Hafta içinde de aynı etkiyi arıyorsanız, iş hayatınızdaki baskıları kafaya takmamaya devam etmelisiniz.

Başak Burcu

Özel hayat içerisinde yaşanacak olan gelişmelerin iş hayatını etkilememesi gerekir. Patronunuz son zamanlarda sizin için tam da bu konudan dolayı biraz şikayetçi. Kendinize gelmeli ve iş ve aşkı ayırmayı öğrenmelisiniz.

Terazi Burcu

Sabah erken saatlerde gelecek olan güzel haber ile günün geri kalan saatlerinin nasıl geçtiğini bilemeyeceksiniz. Uzun zamandır uğraştığınız şey sonunda gerçekleşecek.

Akrep Burcu

Özel hayat içerisinde alınacak kararlarda elbette söz sahibi olmanız gerekiyor. Ancak her şey sizin istediğini gibi olmak zorunda da değil. Karşınızdaki insanın da haklı yönleri olabileceğini anlamalısınız.

Yay Burcu

Bugünlerde duygusal olarak biraz daha hassas gibisiniz. Bu durum iş hayatınızı etkilememeli. Özel hayatınızda da insanlara karşı ekstra bir çaba içerisinde olmanıza sebep oluyor. Elinizden geldiği kadar dizginlemeye çalışmalısınız.

Oğlak Burcu

Önünüzdeki haftanın ne kadar yorucu olacağı daha şimdiden belli oldu. Ama moral bozmaya hiç gerek yok. Belki de hafta ortasında alınacak bir güzel haber, tüm enerjinizin dolmasına sebep olacaktır.

Kova Burcu

Siz kendinizi ne kadar kandırmaya çalışsanız da sizi yönlendiren bazı şeyler var. Günlük hayatınızda her şeyi özgürce yaptığınızı düşünebilirsiniz fakat hep aynı kalıplar içindesiniz. Biraz sakinleşmeli ve düşünmelisiniz.

Balık Burcu

Bugün hayatınız ile ilgili alacağınız kararlar da iki kere düşünmelisiniz. Mümkünse bugün içinde önemli kararlar almamalısınız. Enerjiniz son derece düşük ve bu sizin yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.