Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Twitter hesabından, Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle katıldığı bir programdan fotoğraflar paylaştı.

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de, bütçe görüşmelerinden fotoğraflar paylaştı.

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi gerçekleştirilen grup toplantısından fotoğraflar paylaştı.

İyi Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal Twitter hesabından, Suriye'de kuşatma altında kalıp, tahliye edilerek Afrin'e yerleşen Türkmen aileleri ziyaret edip onlara destek olan, Sultan Neslihan Seven, Kurt-Ar Derneği ve hayırsevr İYİ Partililere teşekkür etti.

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak sosyal medya hesabından Adile Naşit'i andı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, meclis öncesi grup toplantısından fotoğraflar paylaştı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Yeni eserler üretmek, yeni gönüller kazanmak için her hafta kocaman bir fırsat... Geçen haftamızın kısacık bir özeti işte..." notuyla kısa bir video paylaştı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, Adile Naşit'i "Saygı ve özlemle..." notuyla andı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısından fotoğraflar paylaştı.

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır da, "Vazonuzdan çiçek, kalbinizden sevgi eksik olmasın" notuyla çiçek fotoğrafı paylaştı.

Antalya Zamanı isimli Twitter hesabından, Muhammed Sargül isimli bir takipçinin fotoğrafı paylaşıldı.

Antalya Merhaba isimli hesaptan ise, "Gol turizmi Belek'i uçurdu" notuyla bir fotoğraf paylaşıldı.