Otomotivde bahar kampanyaları başladı

05.04.2021 21:54

Nisan ayıyla birlikte otomotiv markaları faiz ve lansman fiyatı kampanyalarına yöneliyorlar. Mart ayında Türkiye’de 100 bin adetlere yaklaşan araç satış rakamının ardından nisanda da hareketli günler yaşanacak.

Otomotivde bahar kampanyaları başladı

Kurlardaki yükseliş nedeniyle nisan ayında gelecek zamlardan endişelenen tüketiciler mart ayında alımlarını öne çektiler. Ancak nisanda da kampanyaların da etkisiyle satışların hareketli geçmesi bekleniyor. Aylık satış öngörüsü 80 binlerin üzerinde bulunuyor. Bu ay kampanya yapan markaların bazıları ise şunlar:

VW CRAFTER'DA BAHAR İNDİRİM

Volkswagen Ticari Araç, C-D segmentinde yer alan modeli Crafter’ın Okul ve Servis versiyonlarına özel indirim fırsatını sunuyor. Crafter model ailesinin tüm üyelerinin dahil olduğu kampanyada, Crafter Servis modeli 342 bin 500 TL’den ve Crafter Okul modeli ise 371 bin 500 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla satın alınabiliyor.

ISUZU'DAN D-MAX'e ÖZEL AKSİYON

30 Nisan’a kadar geçerli D-Max Kampanyası kapsamında Isuzu yetkili servislerinden D-Max yedek parça temin eden araç sahipleri %25’e varan oranlarda indirim uygulamasından faydalanmaya devam edecek. Kampanya ile araç sahipleri anlaşmalı kartlarla 5 taksitte ödeme yapabilecek. D-Max Kampanyası kapsamında ayrıca Nisan ayı boyunca “Ücretsiz Hızlı Check-up” imkanı sunulacak.

LASTİKLERDEN İNDİRİM FIRSATI

Pirelli 5 Nisan 2021 – 5 Haziran 2021 tarihleri arasında tek seferde 4 adet 17 inç jant ve üzerinde Pirelli marka oto, SUV (4x4), hafif ticari araç, yaz veya dört mevsim lastik satın alan tüketicilere 300 TL indirim yapacak. 18 inç jant ve üzeri lastikler için de 500 TL değerinde indirim uygulanacak.

OPEL'LERE CAZİP KREDİ

Opel Corsa’ya nisan ayında 172.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Ayrıca tüm Corsa modellerinde 100.000 TL kredi için 12 ay,yüzde 0,99 faiz imkanı sunuluyor. Yeni Opel Crossland modeline nisan ayında 219.900 TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olunabiliyor. Nisan ayında, Opel’in C-SUV segmentindeki temsilcisi Grandland X modelinde 150.000 TL kredi için 12 ay, yüzde 0,99 faiz imkanı sunuluyor. Yine nisan ayına özel stoklarla sınırlı Opel Grandland X Enjoy Black Edition donanımı ise 305.000 TL’den başlayan fiyatlar ile showroom’lardaki yerini alıyor.

PEUGEOT'DAN FAİZ DESTEĞİ

Nisan ayına özel tüm Peugeot’larda destekli fiyatlar uygulanıyor. Peugeot SUV 2008’de 50.000 TL için yüzde 0,99 faiz avantajı veriliyor. Yedi kişilik oturma kapasiteli Peugeot 5008’de 200.000 TL için 0,99 faiz veriliyor. D sedan Peugeot 508’de 140.000 TL için 0,99 faiz avantajı ve 5.000 TL akaryakıt hediyesi mevcut.

CUPRA’YA LANSMAN FİYATI UYGULANDI

Türkiye’de satışa sunulan ilk CUPRA modeli Formentor oldu. İsmini İspanya’nın Mayorka adasındaki sarp kayalıklardan oluşan Formentor’a bu ay lansman fiyatı uygulanıyor. Cupra Formentor 1.5 TSI 150 BG DSG şanzımanlı otomobil 490 bin TL’den satılıyor.

KİA'DAN 100 BİN TL DESTEK VAR

Kia, nisan ayına özel Sportage ve XCeed modellerinde 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz avantajı sunuyor. Picanto, Rio, Stonic, Ceed modelleri ve Sportage’ın Cool paket benzinli motor seçeneği için 50 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz uygulanıyor. Hafif ticari araç kategorisindeki Bongo ise 50 bin TL’ye yüzde 0 faiz ve 12 ay taksit avantajına sahip.

HONDA'DAN CR-V HAMLESİ

Honda’da CR-V modeline özel kredi kampanyası başladı. Nisan ayı boyunca 100 bin TL kredi kullanımına 12 ay vadeli yüzde 0,80 faiz seçeneği sunuluyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı

Antalyada 23 Nisan coşkusu başladı

Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı
Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara..

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu
Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk o..

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var
Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yar..

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor
Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı sahilini birbirine kattı

Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı s..

Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı sahilini birbirine kattı
Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü! Film gibi kurtarma operasyonu!

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü..

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü! Film gibi kurtarma operasyonu!