YKS Türkiye 7’ncisi Antalya’dan!

20.07.2019 10:55

Bilfen Antalya Lisesi öğrencisi Fatma İlkay Epçeliden, YKS'de sayısal alanda Türkiye 7'ncisi oldu.

YKS Türkiye 7’ncisi Antalya’dan!

Hem ilk mezunlarını vermek hem de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda elde edilen Türkiye derecesi, Bilfen Antalya Liselerine büyük gurur yaşattı.

Bilfen Antalya Liseleri, “YKS 2019’da Fatma İlkay Epçeliden’in sayısal alanda elde ettiği Türkiye 7'nciliği ve Antalya 1'inciliği ile Bilfen Liseleri başarı geleneğini ve uzmanlığını bir kez daha kanıtlamış oldu. 

YKS 2019 sayısal alanda Türkiye 7.si ve Antalya 1.siaynı zamanda Bilfen Antalya Fen Lisesi ilk mezunlarından Fatma İlkay Epçeliden , “Şu anda duygularımı tarif edecek bir kelime bulamıyorum. Çok mutluyum.

Düzenli çalışmanın meyvelerini topluyorum. Bu büyük başarıda okulumdan, öğretmenlerimden ve ailemden aldığım desteğin çok önemli bir yeri var.  Bundan sonrası içinde aldığım bilgi ve birikim ile tüm hedeflerime kolayca  ulaşacağıma canı gönülden inanıyorum.” dedi. 

Bilfen Antalya Liseleri Okul Müdürü Lale Biltekin, “Bilfen Okullarının eğitim kalitesini ve başarısı bütün Türkiye’ye yaymak üzere çıktığımız yolda 4 yıl önce Bilfen Antalya Liselerimizi öğrencilerimizle buluşturduk.

Bu senenin bizim için ayrı bir önemi var. Çünkü ilk mezunlarımızı bu yıl verdik. YSK’ye giren tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum. Hepsi büyük başarılar elde etti.

Bilfen Antalya Fen Lisemizden başarıyla mezun olan öğrencimiz, Fatma İlkay Epçeliden, YKS 2019’da gösterdiği başarıyla sayısal alanda Türkiye 7.si ve Antalya 1.si olarak bizleri gururlandırdı.

Açıldığımız ilk sene sadece 9.sınıflarımıza kayıt almıştık. Sonraki 4 yıl boyunca verdiğimiz nitelikli eğitimle, öğrencilerimizi yükseköğrenime kademe kademe hazırladık. Bu yılda bu emeğimizin karşılığını almış bulunmaktayız.” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto