Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borçları ile ilgili önemli açıklama

10.12.2019 18:30

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Üniversitesinde Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla gerçekleştirilen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programa katıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumundan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçlarına ilişkin, "Bu, bizim gündemimizde. Bütçe müzakerelerinden sonra masaya yatıracağız ve öğrencilerimizin lehine olacak bir adım atacağız." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borçları ile ilgili önemli açıklama

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Üniversitesinde Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla gerçekleştirilen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programa katıldı. Erdoğan, programda Kredi Yurtlar Kurumundan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları ile ilgilide açıklamalarda bulundu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumundan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçlarına ilişkin, "Bu, bizim gündemimizde. Bütçe müzakerelerinden sonra masaya yatıracağız ve öğrencilerimizin lehine olacak bir adım atacağız." dedi. 

Erdoğan, bir konuyla ilgili karar alma sürecinde nasıl bir yol izlediğine ilişkin soru üzerine, karar alma sürecinin tamamıyla istişare kaynaklı olduğunu söyledi. 

İstişarede iki ayak olduğuna işaret eden Erdoğan, bunlardan birinin partisinin kabinesi, diğerinin ise MYK ve MKYK'si olduğunu, buralarda görüşmeleri yaparak adımları ona göre attığını söyledi. 

Erdoğan, yeni dönemde ofis ve kurullar oluşturduklarını da dile getirerek, "Ofis ve kurullarda da görüşülmesi gerekli olan konuları oralara delege ederiz. Oralardan da bu tür bilgileri alırız. Ona göre de adımlarımızı da atarız. İstişare edilmeden bu adımlar atılmaz. Tek adam filan havaları yapıyorlar. Böyle tek adam olarak ben ne ülkeye ne dünyaya yetmem." ifadesini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto